Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Eylül 2014, 14:52   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart İnternette Sosyal Bilgiler Çalışmanın Zevki



İnternette Sosyal Bilgiler Çalışmanın Zevki

Sosyal bilgiler orta öğretimde oldukça önemli olan derslerden biridir. Lakin çocukların internet çağında yaşadığı düşünüldüğünde artık bu alanı daha zevkli hale getirmek gerektiği aşikârdır.

İnternetten üzerinden kolayca ulaşabilen bu site sayesinde çocuk hem internette olmanın keyfini yaşayıp hem de yararlı bilgiler öğrenebilecektir. Ayrıca sitede yer alan konularla ilgili çeşitli oyunlarla öğrencilerin dikkatlerini çekmek amaçlanmıştır. Vatandaşlık bilgilerinden tutun, sosyal bilgiler ve inkılap tarihine dek birçok konuda konu anlatımlı video ve testler bulmanız mümkün. Çocuğunuzun aklına takılan her konuda sorular cevaplarıyla birlikte sitede yer almaktadır.

Görselliğin oldukça önemli olduğu bu çağda videolu ders anlatımı da öğrenciler tarafından çokça tercih edilen bir yöntem olmuştur. Öğrenci anlamadığı bir konuyu sitede yüklü olan videolarımız sayesinde defalarca izleyebilir, durdurup mola verebilir, altına yorum yazabilir. Böylelikle hem konularla daha da interaktif bir şekilde etkileşimde olmuş olur hem de öğrendiği bilgileri unutması bir o kadar da zorlaşır. Ayrıca sitemizde öğrencilerin çokça merak ettiği takdir-teşekkür bölümü de mevcuttur.

Öğrenciler hesaplama butonumuzu kullanarak yılsonu nasıl bir karneye sahip olabileceklerini aşağı yukarı görebilirler. Soru bölümünde ise yine televizyondan sıkça aşina olduğumuz Kim 1 milyon ister adlı oyunla çocuklar kendilerini test etme imkânı bulurlar. Her sınıf ve her ünite için ayrı ayrı sorular hazırlanmıştır. Ayrıca sitede bulunan mail adresi ile istek ve şikâyetlerinizi kolayca dile getirebilirsiniz.

sosyaldeyince.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla