Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Eylül 2014, 20:51   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart İstanbul Src Kursu



İstanbul Src Kursu

Uluslar arası taşımacılık alanında, şehir için otobüs, servis ya da minibüs alanında çalışacak kişilerin alması gereken bir belge olan SRC, İstanbul'da birçok eğitim kurumu tarafından sunuluyor. Her belgenin farklı bir kurs içeriğinin ve ders saatinin bulunduğu SRC sisteminde, alanında iyi bir kurumla çalışırsanız sınavdan yüksek bir puan almanız, SRC belgenize kavuşmanız çok kolay!
Uzun süredir İstanbul bölgesinde SRC kursu olarak hizmet veren Sivrikaya SRC'nin alanında uzman eğitim kadrosu, SRC ve uluslar arası, şehir içi ulaşım konseptine hakim personelleri sayesinde belgeyi almanız çok kolay olacak. Belgeyi aldıktan sonra iş hayatınızda yapmanız gerekenler, SRC belgeniz ve ek belgeleriniz konusunda da size yönlendirme yapılmaktadır.
Birçok insan ulaşım sektöründe, taşımacılık alanında çalışmak istiyor ancak bunu nasıl yapacağını bilmediği gibi aynı zamanda SRC belgesi alımından sonra gerekli olabilecek K1 gibi belgeler konusunda da bilgilendirmeye muhtaç. Sivrikaya SRC ile size uluslar arası ve ülke içi taşımacılık prosedürleri konusunda detaylı bir bilgilendirme yapılmaktadır. Bu anlamda eğer yollara hakim bir şoför olmak istiyorsanız, önemli firmalarda taşıma alanında kariyerinizi sürdürmek istiyorsanız bu belge, bu kurs size çok şey katacaktır.
İstanbul'un merkezi adreslerinden Halkalı'da bulunan kurs, SRC belgesi arayan herkesi bekliyor, kısa ders saatleri içinde SRC konusunda bilgi sahibi olmak, kısa bir süre içinde şartları, sınavı geçip iş hayatına atılmak için Halkalı SRC kursunu mutlaka ziyaret edin.

sivrikayasrc.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla