Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Eylül 2014, 21:23   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Spor1903.com Beşiktaş Haberleri

Beşiktaş, her ne kadar stadyumdan yana şanssız bir takım gibi görünse de taraftarı hiçbir zaman peşini bırakmadığından dolayı hiçbir takımın sahip olamadığı bir şansa sahip görünmektedir. Bu seneye de flaş bir başlangıç yapmış olmakla beraber oynadığı futbol ile kendisinden söz ettiren bir takım haline gelmiş ve şimdiden rakipleri olan Galatasaray ve Fenerbahçe’yi tedirgin hale getirmiştir diyebiliriz.

Baktığımız zaman internette güncel Beşiktaş haberleri yayınlarının rahatlıkla bulunamadığına dikkat çekebiliriz. Türkiye’de her ne kadar üç büyük takım olsa da taraftar bazında Beşiktaş’ın bir kademe arkada bırakılması nedeni ile diğer takımların haberleri çok daha ön plana çıkmakta ve bu doğrultuda da Beşiktaş geri planda kalmaktadır. Beşiktaş haberlerini yakından takip etmek isteyen taraftarlar, bazı internet adresleri ile takımları hakkında bilgi sahibi olabiliyorlar. Genelde internet kullanımı yapan birçok kişinin dikkatini çeken ayrıntılardan birisi de zaten spor haberlerinin daha fazla taraflı şekilde yayınlandığı olacaktır. Beşiktaş haber bakımından da çok aktif olmaması ve kendi halinde bir kulüp olmasından kaynaklı bu tür bir sonucun ortaya çıktığını söylemek de mümkün olacaktır.

Sezona oldukça iyi bir başlangıç yapmış olan Beşiktaş’ın bu noktadan sonra nasıl bir ilerleme kaydedeceğini ise zamanla göreceğiz. Lig sonuna doğru belki de birçok spor kanalında Beşiktaş ağırlıklı haberleri görmemiz mümkün olacaktır. Bütün bunlara paralel olarak sizlere Beşiktaş’ı an be an takip edebileceğiniz, her türlü gelişmeden anında haberdar olabileceğiniz bir adres tavsiye edeceğim.

Site adresi : http://www.spor1903.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla