Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Eylül 2014, 23:31   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Ukash almanın en güvenilir adresi; tek ukash

ukash kart, birçok alışveriş sitesinde kullanıcılara güvenilir ödeme imkânı sunuyor. Avrupa’da yaygın bir şekilde tercih edilen bu ödeme yöntemi yavaş yavaş ülkemizde de popülerliğini arttırıyor. Birçok ukash alabileceğiniz adres bulunuyor, peki bunlardan en ucuz ukash satışı yapan ve güvenilir olanı hangisi?
Online ödeme yöntemlerini sıklıkla kullanan kullanıcılar, ödeme yaparken kredi kartı gibi kişisel bilgilerini kimseye vermek istemez. Bu durumda daha güvenilir ödeme yöntemlerine başvurur. Bunlardan biri olan ukash, kullanıcılara %100 güvenli ödeme yöntemi sunar. Dolandırılmadan, rahatlıkla ve ucuz ukash fiyatlarından yararlanabileceğiniz “Tek Ukash” şirketinden ukash temin edebilirsiniz. Türkiye’de yasal ukash bayi olarak hizmet veren şirket, haftanın 7 günü ve 24 saati çalışmakta. Fiyatlar hakkında bilgi almak istiyorsanız şirketin internet adresi olan, tekukash.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Ukash hakkında aklınıza takılan bir soru olursa da “Canlı Yardım” ekibi 7/24 hizmetinizde. Ukash kart satın almak için “Canlı Yardım” ekibine bağlanabileceğiniz gibi 0507 000 9 111 numaralı telefonu da kullanabilirsiniz.
Son derece kullanışlı bir web sitesine sahip olan “Tek Ukash” şirketi kullanıcılara büyük kolaylık sağlıyor. Ana sayfada sürekli güncellenen ukash fiyatlarını bulabilir, satın alacağınız zaman ödeme yapacağınız banka hesaplarını da menüdeki ilgili kısımdan bulabilirsiniz. %100 müşteri memnuniyeti odaklı çalışan “Tek Ukash” şirketinde müşteri memnuniyeti her şeyden önce geliyor. Bu nedenle gönül rahatlığıyla alışverişlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla