Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Eylül 2014, 21:31   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Adetgecikmesi.NET | Adet Gecikmesi, Adet Belirtileri, Adet Söktürücü Bitkiler



Kadınların en çok sorun yaşadığı rahatsızlıklardan birisi kuşkusuz adettir. Bu sebepten dolayı bu konuda bilgi sahibi olmak oldukça yararlı olacaktır. Adet ile ilgili en çok sıkıntı olan durum adetin gecikmesidir. Adet gecikmesi, pek çok farklı sebepten meydana gelebilmektedir. Bunlardan en çok karşılaşılan tabi ki hamileliktir. Bunun yanı sıra kullanılan bazı ilaçlarda bu konuda gecikmeye sebep olabilir.

Adet belirtileri gözükmeye başladığında vücutta pek çok değişim meydana gelir. Özellikle vücuttaki pek çok bölge şişer. Bu durumda da ağrılar başlar. Ağrıların başlamasıyla günlük işler bile yapılamaz hale gelir. Birde adet gecikirse işler iyice dayanılmaz hale gelir. Bu durumda da bazı ilaçları kullanmak mantıklı olacaktır. Adet söktürücü bu konuda oldukça etkilidir. Bu sayede adetin süresi gecikmez ve adet çok daha hızlı bir şekilde geçer. Birkaç yan etkisi gözükse de zararlı değildir. Bu sayede çok daha iyi bir şekilde kendinize gelebilirsiniz. Tabi kullandığınız geciktiricinin de kaliteli bir markası olması gerekir.

Eğer bu konuda şüpheleriniz varsa iyi bir doktora gözükmeniz size çok yardımcı olacaktır. Doktorunuz adet belirtileri üzerindeki çalışmalarını tamamladıktan sonra size neyin daha iyi geleceği hakkında bilgiler verecektir. Bu sayede doktorunuzun size tavsiye ettiği ilaçları kullanarak çok daha rahat edebilirsiniz. Tabi bu anlamda genel olarak da söktürücüler tavsiye edilmektedir. İyi bir söktürücü sayesinde adet ağrılarından tamamen kurtulabilirsiniz.

Daha fazla bilgi için : http://www.adetgecikmesi.net
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla