Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Eylül 2014, 21:42   #1
BySiriUS
Keyifli~Üye
 
BySiriUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 21 Eylül 2013
Mesajlar: 62
BySiriUS is on a distinguished road
Puanlar: 2.019, Seviye: 1
Puanlar: 2.019, Seviye: 1 Puanlar: 2.019, Seviye: 1 Puanlar: 2.019, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Lider Hd Film Sitesi

Web Adresi: www.direkizlehd.com
Site İçeriği: Hd Film Sitesi
Amaç ve Kapsam:
Türk sinema severlerin bu 2014 yazını çok hareketli geçirdiği aşikar. Birbiri ardına yayına giren komik ve eğlenceli dallarda türk yapımı filmler gişe rekorları kırdı. Bunlardan ilki yakından tanıyacağınız gibi Recep ivedik serisi ile Şahan Gökbakar’ın son çektiği Recep İvedik 4 izlemek istemezmisiniz filmi. Bu serisinde de yine izleyenleri tuhaf hikayeleriyle yakalamayı başarmış.
Bir diğer türk yapımı filme gelirsek; tabi ki aklınıza geleceği gibi bu yıl en çok izlenen türk filmleri kategorisinde tartışılmaz birinci gelir. Ahmet kural ve Murat Cemcir’in ilk sinema deneyimi. Düğün Dernek izlemek için sinema salonları önünde uzun uzun kuyruğa girenler oldu.Bu filmde de Ahmet Kural’ın yine başarılı performansı izleyenleri kahkahaya boğdu.
Listemizin 3. Sırasında ise yaz başında yayına giren ve yine Şahan Gökbakar’ın başrol oynadığı celal ile ceren izleyenler var. Bu filmi izleyenler, filmin recep ivedik serisinden sonra gayet başarılı bir seri olabileceği kanaatinde. Böyle bir resmi açıklama yapmasa da Şahan Gökbakar, belki ilerleyen günlerde serinin çekileceği haberini verir ne dersiniz?
BySiriUS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla