Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Eylül 2014, 23:32   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Özel Okul, Özel Okullar, Özel Kolejler, Ücretleri ve Fiyatları

Çocuklarımız hayatlarımın en önemli parçaları olmakla birlikte gelecekte bizleri yönetecek ve ülkeyi kalkındırmak üzere başımıza geçeceklerdir. Bu yüzden onların aldığı eğitim çok önemlidir. Aldıkları eğitimi nerde aldıkları daha da önemlidir. Çocuklarınızın nasıl bir eğitim almasına karar verecek olan ebeveynler olarak sizlerin, bu konuyu riske atmamanız ve imkânlarınızın yettiğince özel okulları tercih etmenizi öneririz.

Çocuklarımızı geleceğin ışıkları olarak şimdiden yetiştirilmeye çalışılmaktadır. Ailede aldığı eğitimden sonra alacağı en önemli bilgileri ilkokuldan başlayarak iş hayatına kadar hem okullarda muhatap oldukları öğretmenlerinden almaktadırlar. Öğretmenlerin kalitesi de bu noktada önemli olmaktadır. Okuldan okula değişen öğretmenlerin kaliteleri takdir edersiniz ki özel okul kesimlerinde daha yüksektir. Bu yüzden ebeveynlerin daha rasyonel düşünüp çocuklarının geleceklerini heba etmemek için daha dikkatli davranmaları gerekmektedir.

Her anne baba çocuğunun iyi bir eğitim almasını ister, özellikle ilkokuldan sonra yönelimleri artan çocuklarımızın doğru yönlendirmeleri için onları daha profesyonel olan özel kolejlere yönlendirmemiz gerekmektedir. Onlar bizlerin ışığıdır ve bu ışıkların sönmesine izin vermemeliyiz.

Ayrıca özellikle sınava dayalı sistemlerin olduğu ülkemizde özel okulların uyguladıkları özel sınavlar ve öğrencilere uyguladıkları testler sınavlarda öğrencilere extra bir güç olmaktadır. Bu yüzden daha iyi bir gelecek için özel okulları seçmenizde fayda var.
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla