Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Eylül 2014, 18:07   #1
BySiriUS
Keyifli~Üye
 
BySiriUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 21 Eylül 2013
Mesajlar: 62
BySiriUS is on a distinguished road
Puanlar: 2.019, Seviye: 1
Puanlar: 2.019, Seviye: 1 Puanlar: 2.019, Seviye: 1 Puanlar: 2.019, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Bilgisayarınızla başınız derttemi?

Web Adresi: http://www.atlantisbilgisayar.org
Site İçeriği: Bilgisayar data kurtarma, teknik servis
Amaç ve Kapsam:
Sıfır 2.el bilgisayar pc oem notebook playstation web cd dvd tasarım çoğaltım hosting network kurulum teknik servis tamir data kurtarma yazılım program animasyon video editing montaj dj ekipmanları ses ışık güvenlik sistemleri gibi bir çok alanda 18 yıllık tecrübemiz alanında uzman kadro, uygun fiyatlar, özel kampanyalar ve kredi kartına taksit imkanlarıyla şimdi de e-ticaret alanına açılmıştır.

Sektörel olarak 20 seneyi geçmiş bir deneyimi olan ve bilgisayar konusunda kendini kanıtlamış olan Atlantis Bilgisayar, İstanbul’un Beşiktaş semtinde hizmet vermektedir. Verilen hizmetler açısından oldukça kapsamlı bir alanda programlı ve profesyonelce çalışan Atlantis Bilgisayar sadece bir teknik servis değildir müşterilerinin her türlü ihtiyacına cevap verebilir durumdadır. Hizmetlerin tamamı kendi iç bünyelerinde yapılmaktadır. Müşteri memnuniyeti ön koşul olmuştur, Türkiye’de büyük hizmetlere imza atmış ve atmaya da devam etmektedir. Sağlam referanslara sahiptir. Diğer
firmalar gibi yerinde saymak yerine sürekli yeni bir arayış içerisine girmiştir. Google Seo, Network kurulumu, Ses – Video montaj işleri, data kurtarma, hosting ve web tasarım gibi birçok alanda faaliyet göstermektedir. Bunlar firma kalitesini gözler önüne sermektedir. Özellikle data kurtarma alanında ülkenin liderleri arasındadır.

Atlantis firmasının sitesine girildiğinde yapılan işler, referanslar, örnekler, uzmanlaşılan konularla ilgili bir çok alanda bilgi almak mümkündür. Amatör ruhunu kaybetmeden profesyonel hizmet veren Atlantis'ten bir hizmet alarak bunu görebilirsiniz. Genel olarak diğer teknik servis firmalarında olmayan şekilde sadece yazılımsal veya donanımsal destek değil bilgisayar ve
elektronik konusunda her konuda yardım veya daha detaylı bilgi alabilirsiniz.Yukarıda tek tek bahsi geçen sektörler hakkında geniş ve derin bilgi için web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Hangi alanda ne kadar başarılı olduklarını ve kendi projeleri hakkında da bilgilere ulaşabilirsiniz. Özellikle kendilerinin yapmakta ve yapmış oldukları bazı projeleri görebilirsiniz. Referanslarını inceleyebilirsiniz. Böylece firma kalitesini ve işlerinizi gözü kapalı nasıl emanet edebileceğinizi görebilirsiniz.

Atlantis Bilgisayar ile iletişim kurmak isteyenler site üzerindeki formu doldurarak, telefon numaralarını kullanarak ya da isterlerse site üzerindeki adrese giderek iletişime geçebilirler. Atlantis Bilgisayar’ın birçok sektör üzerinde hizmet veriyor olması özellikle firmalar için büyük bir şans sayılabilir. Tüm işleri tek bir merkez üzerinden yürütebilmek her bilgisayarcının yapabileceği bir iş değilken, her firmanın bulabileceği de bir hizmet değildir. Özellikle büyük bütün firmaların tercihi haline gelmiş bir bilgisayarcı olması Atlantis Bilgisayar’ı çok özel kıldığı gibi aynı zamanda isim değeri olarak da daha değerli bir marka haline getirmektedir.
BySiriUS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla