Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Eylül 2014, 21:45   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart NetworkDry | Türkiye'nin Kuru Temizleme Ağı



Günümüzde her işin internet aracılığıyla halledilebildiğini düşündüğümüzde yaptırılması oldukça zahmetli olan kuru temizleme için de artık interneti kullanabilirsiniz. İnternet üzerinden Networkdry adresine giriş yaparak temizletmek istediğiniz kıyafetinizin türünü seçerek örnek olarak pantolon temizletmek istiyorsanız ana menü üzerinden seçimini yaparak gelen ekran üzerinden istediğiniz diğer özellikleri de belirtebilirsiniz.

Bu işlemin sonunda ödemenizi kısa süre içerisinde halledebilir ve birçok firmanın yapmakta olduğu ön ödeme ve kredi yükleme sistemlerine paranızı kaptırmadan en güvenilir şekilde ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Ürünün fiyatı neyse tam olarak onu ödeyeceğinizden dolayı hiçbir şekilde paranız sistem üzerinde kalmayacaktır. Ayrıca hiçbir zahmete girmenize gerek kalmadan kuru temizleme işlemini gerçekleştirmek istediğiniz kıyafetinizi evinizden alınıyor ve tekrar evinize kadar getiriliyor. Tabi ki bu işlemler gerçekleştirilirken ütüleme işlemi yapılan kıyafetler ayrı bir özenle ve titizlikle kapınıza kadar oldukça hızlı bir şekilde getiriliyor. Bu sistem sayesinde hizmet tutarınınız ne olursa olsun taksit işlemini gerçekleştirebiliyorsunuz.

Sistem sizlere hizmet bedelinizi göstererek en uygun fiyatlar ile sizlere taksit yapma imkanı sunuyor. Ayrıca dry hizmeti aldığınızda sizlere sağlanan para puanlar ile ileriki işlemlerinizi bedavaya getirebilir veya daha uygun ücretler ödeyebilirsiniz. Bu yüzden de hem internet üzerinden kısa sürede ve güvenli bir şekilde alışverişinizi yapabilir hem de hiçbir şekilde uğraş göstermeden kolaylıkla yıkama, kuru temizleme ve ütüleme işlemlerini yaptırabilmeniz mümkün hale gelecektir.

Site adresi : http://www.networkdry.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla