Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Eylül 2014, 12:07   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Yanmaz sünger

Yanmaz süngerlerin ses yutum değerlerinin yüksek olması buna karşılık ise fiyatının uygun olması diğer yüksek maliyetli akustik ürünlere göre tercih edilmesine sebep olur.

Akustik sünger ses yalıtımında kullanılan mükemmel akustik ve yalıtım sağlayan akustik süngerlerdir. Akustik sünger hem fiyatının ekonomik olması hemde montaj kolaylığı yönünden en çok tercih edilen akustik ses yalıtım süngeridir. Ses izolasyonu olarak bir çok alanda kullanılmaktadır.

Akustik foam - Ses izolasyon Süngerleri - Ses yalıtım süngeri - Yanmaz akustik sünger - Yanmaz akustik yumurta sünger - Yanmaz ses yalıtım süngeri - Yangına dayanıklı ses izolasyon süngeri - Ses yalıtım ürünleri - Titreşim yalıtımı - Viyol sünger - Bayileri akustik sünger- Ses ve gürültü emici panel Akustik Sünger ve Diğer izolasyon süngerleri ;

Akustik sünger ortamdaki sesin kalitesini artırmak amacıyla kullanılan sünger çeşididir. Eko Absorbe çınlama gibi yankı problemlerinde kullanılan ürünler arasındadır. Tercih edilme sebebi fiyatının ekonomik olması ve kolay temin edilebilmesidir.

Uygulama alanları ise havalandırma kanallarında, mekanik dairelerde, jeneratör kabinlerinde, Tekne Yalıtımı , Yat Motoru Ses İzolasyonu, kompresör kabinlerinde, kısacası ses yalıtımı gereken her noktada, restoran, sinema, konser, toplantı salonları gibi ses ve titreşim izolasyonu çözüm gereken alanlarda kullanılmaktadır.

Müşterilere 1. sınıf ürün ve hizmet sunabilmek için kalite güvenliği aksa süngerin önceliğidir. Bu doğrultuda üretilen ürünlerin hammadde girişinden finish işlemlerine kadar standartlara uygunluğunu denetleyen aksa akustik süngerin ürettiği ürünler dünyanın en önemli kuruluşları tarafından sertifikalandırılmıştır. Sahip olduğu ISO 9000, ISO 10002, 14000, OHSAS 18001, TSE, Oeko-Tex, Satra, TSEK ve FIRA sertifikalarıyla dünya standartlarında bir üretim gerçekleştiren aksa sünger müşterilerine kalite standartlarına uygun hizmet ve ürünler sunmaktadır.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla