Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Eylül 2014, 18:56   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Toptan Kontör | Parça Kontör Bayilik | Fatura Ödeme Merkezi



Sitemizde kontörlerinizi çok rahat yüklersiniz. İşlemleriniz kısa ve hızlı hemen halledilmektedir. Tüm operatörlere ait telefonlarınızın kontörlerini ister parça kontör şeklinde, ister toptan kontör olarak yükleyin nasıl isterseniz yüklemenizi yapabilmektesiniz. Ayrıca kampanyalı yüklemelerinizde bizde mevcuttur. Çok hızlıyız 2 dakika gibi kısa bir zamanda kontörler cebinize gelmektedir. İddialıyız çünkü Türkiye’nin en hızlı kontör ve paket yükleme merkeziyiz. Birçok operatörün kontörlerini online yükleme rahatlığındasınız. Kart kontör satışı, nar paketleri, sms paketleri, konuşma paketleri, internet paketleri, bal paketleri satışı yüklemesi hepsi bizde mevcuttur.

Aynı zamanda biz fatura ödeme merkeziyiz. Sitemizden dışarıda yaşadığınız sıra bekleme gibi birçok sıkıcı işten kurtulur kolay, rahat bir şekilde evinizden çıkmadan havanın sıcaklığı yâda soğukluğundan etkilenmeden koltuğunuzun rahatlığında tüm ödemelerinizi bir tıkla yaparsınız. Faturalarınız eksiksiz, kuruşu kuruşuna tam sorunsuz yatırılmaktadır. Bugüne kadar birçok insan bizi tercih etti ve mutlu kaldı. Tek bireysel değil aynı zamanda kurumsal olarak birçok kurumun işi bizde görülmekte sağlıkla işleri yürütülmektedir.

Sitemizde daimi ve online kesintisiz hizmet vermekteyiz. Herhangi bir sorunla karşılaştığınızda müşteri hizmetlerimizi arayıp sorununuzu çözüme kavuşturabilirsiniz. Sitemizden Su faturaları, elektrik faturaları, sabit telefon faturası, cep telefonu faturaları, MTV ödemeleri, doğalgaz faturaları, otomatik geçiş sistemi(OGS), ADSL faturaları, kablolu tv faturaları, kredi kartı ödemeleri gibi tüm ödemeleriniz kurum sınırlanması olmadan her an her saniye online gönül rahatlığıyla yapılmaktadır. Yaptığınız her işlem özel güvenlik önlemleri alınarak üçüncü şahıslarla paylaşılmadan koruma altına alınmıştır. İçiniz rahat olsun.

Site adresi : http://www.kontorcu.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla