Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Eylül 2014, 20:18   #1
wanted21
Keyifli~Üye
 
wanted21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 01 Haziran 2014
Mesajlar: 17
wanted21 is on a distinguished road
Puanlar: 576, Seviye: 1
Puanlar: 576, Seviye: 1 Puanlar: 576, Seviye: 1 Puanlar: 576, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 14%
Etkinlik: 14% Etkinlik: 14% Etkinlik: 14%
Standart ****l Tavan Nedir?

****l asma tavan sistemleri ofisler, oteller, havaalanları, metrolar, hastaneler, alışveriş merkezleri, yüzme havuzları, çamaşırhaneler, restaurantlar, spor merkezleri ve bankalar tarafından kullanılan şık ve dekoratif bir üründür.
****l plakalardan oluşur. Taşıyıcı gereçlerle desteklenen bir yapısı vardır. Sistem kolay bir şekilde montajı sağlanır ve kolay bir şekilde çıkarılabilir yapısı sayesinde temizliği kolay bir şekilde yapılabilir. Bu sistem aynı zamanda mekân için gerekli tesisatların gizlenmesi için kullanılır. Örneğin su boruları, elektrik, doğalgaz, havalandırma gibi.
Bu tavanın say say bitmeyen ve kendini sevdiren bir çok özelliği mevcuttur. Dekoratiftir, yanmaz, darbeye karşı ve aşınmaya karşı dayanıklıdır, sökülür ve kolayca takılır, uzun süre kullanılabilir uzun ömürlüdür, silinebilir kir tutmaz dilerseniz boylanılabilir, nemden ısıdan etkilenmez, gelen ışığın daha çok ve her yere eşit dağılmasını sağlar.Antalya ****l tavan
Bu ****l tavanların birkaç modeli mevcuttur. Bu modeller plakanın çeşitliliğini ve düzenini temsil eder peki bu modeller nedir? İlk modelimiz Lay On Plaka bu plaka delikli veya düz görünümlü olup T24 taşıyıcı üzerine düz oturan ****l tavan plakalardır. Bir diğer plaka çeşidimiz ise Lay In Plaka bu plakanın özelliği ise delikli veya düz görünümlü bir yapıya sahip olup T24 taşıyıcı üzerine sarkmalı oturan ****l tavan plakalardır. Son plaka modelimiz ise Clip In Plaka bu plakamızı diğer plakalardan ayıran özellik ise gizli bir taşıyıcıya sahip olmasıdır. Bu sayede kafalarda bu nasıl böyle duruyor tarzı sorular yöneltmektedir.
****l asma tavan eviniz güzelleştiren yüzüdür mekanlarını ferahlık , görüm ve ısı yalıtımı için kullanılmaktadır****l tavan ustası ****l tavan ugulamahttp://asmatavann.com/****l-asma-tavan/
wanted21 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla