Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Eylül 2014, 03:23   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Bosch Yetkili Servisi

Bir Alman firması olmasıyla ve ürettiği her ürünün yıllar boyunca kullanılabilecek kadar dayanıklı olmasıyla herkesin ilk tercihi olan Bosch firması, ürünlerinin herhangi bir sorununda en hızlı şekilde çözüme kavuşturulması için de geniş bir Bosch yetkili servis sayısına sahiptir.

Ülkemizde her şehirde birçok sayıda bulunmakta olan ve ilçeler dâhil olmak üzere yeni kurulum, cihaz tamiri ve bakımı için aradığınız zaman çok çabuk bir şekilde evinize kadar gelmektedirler. Alman disiplinini yetkili servis elemanları için de uygulamakta olan Bosch servis elemanları oldukça profesyonel bir şekilde işlerini halletmektedirler. Güler yüzlü servis çalışanları sizin sorularınızı dikkatle dinleyerek en uygun cevabı vermekte ve sizlere cihazı nasıl en iyi şekilde kullanacağınızla ilgili bazı ipuçları da vermektedirler.

Bu yüzden henüz markalar arasında kararsız kaldıysanız hem ürünlerinin kalitesi hem Bosch servisi elemanlarının sizlere karşı tavrı ve profesyonel bir şekilde işlerini halletmelerinden dolayı bu marka diğerlerinden sürekli bir adım öndedir. Bu yüzden sizlere tavsiyemiz Bosch markasını sürekli olarak ilk tercihinizde bulundurmanızdır. Bosch markalı ürünleri tercih ettiğinizde, içinizin rahat olacağından emin olabilirsiniz.

Site adresi : http://www.boschservisii.net
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla