Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Eylül 2014, 13:26   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Op.Dr. Ayşegül Sivri - Göğüs ve Burun Estetiği

İnsanların hayatlarında vücut problemleri son zamanlarda sıkıntı vermeye başlamıştır. Özellikle şekil bozuklukları konusunda psikolojik olarak etki sonucunda hayatlarında bir karamsarlık hakim olmuştur. Problemlerin başında gelen özellikle bayanlarda göğüs ve burun şekil bozuklukları vardır.

Ayşegül Sivri uzman ekibi ile bu sıkıntıları ortadan kaldırıyor. Hayatlarınıza yeni bir şekil ile mutluluk getiriyor. Göğüs estetiği ve burun estetiği ile şekil bozuklukları ortadan kaldırıyor. Günlük yaşamınıza ve size güzellik getiriyor. İnce ve nazik güzel bir buruna sahip olmak artık zor değil.

Hayatınızda sizlere ait güzellikler gizlenmiş olabilir. Ayşegül Sivri bu güzelliğinizi ortaya çıkarıyor. Sizleri şekil bozukluklarından göğüs estetiği, burun estetiği gibi operasyonlarla mutlu bir yaşama hazırlıyor. İçinizde problem ettiğiniz şekil bozukları artık problem değil. Gün içerisinde yapılan operasyonlar ile sizlere güzellik anlamında yenilikler katıyor.

Yapılan operasyonlar herhangi bir sıkıntı doğurmamaktadır. Özellikle bayanlarda göğüs estetiği operasyonlarında ağrısız yapılan operasyonlar sonucunda şekil bozuklukları giderilip sağlıklı bir göğse sahip olmasını sağlıyoruz.

Burunlarda çeşitli sebepler ve doğumdan gelen şekil bozuklukları dert etmenize artık gerek yok. Burun estetiği operasyonu ile Ayşegül Sivri sizlere yepyeni bir burun ve güzel bir görünüm veriyor. Hayatınıza dert ettiğiniz çoğu problem estetik operasyonları ile son buluyor. Hayatınıza mutluluk katmak için çok fazla beklemenize gerek yok. Sizlerde çeşitli operasyonlardan geçerek vücut şekil bozukluklarından kurtulun.

Site adresi : http://www.aysegulsivri.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla