Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Ekim 2014, 00:45   #1
BySiriUS
Keyifli~Üye
 
BySiriUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 21 Eylül 2013
Mesajlar: 62
BySiriUS is on a distinguished road
Puanlar: 2.019, Seviye: 1
Puanlar: 2.019, Seviye: 1 Puanlar: 2.019, Seviye: 1 Puanlar: 2.019, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Coğrafya Bloğu

İnsan ve mekan bilimi olan coğrafyanın daha iyi kavranabilmesi için görsel öğelerin önemi büyüktür. www.cografya.org web sitesi sizlere coğrafya derslerinde ihtiyaç duyacağınız video, slayt, fotoğraf gibi pek çok görsel öğeyi sağlamaktadır.
Coğrafya derslerinin kolay anlaşılabilmesinde etkili ve profesyonelce hazırlanmış konu anlatımlarının da yeri büyüktür. Tüm sınıfların coğrafya konu anlatımlarına sitemizden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Bilindiği gibi KPSS,YGS,LYS gibi insan hayatı için belirleyici olan sınavlarda coğrafya etkili bir öneme sahiptir, www.Cografya.org web sitemizde tüm sınavlar için ayrı ayrı katagorize edilmiş coğrafya hazırlık materyallerine ulaşabilirsiniz. Coğrafya öğretmenleri yazılı dönemlerinde örnek yazılılara ihtiyaç duymaktadırlar. Sitemizde coğrafya yazılı örnekleri tüm sınıflar için ayrı ayrı bulunmaktadır. Ayrıca www.cografya.org ‘da Türkiye’den ve Dünya’dan güncel çevre ve doğa haberlerine ulaşabilirsiniz.
Coğrafya siteleri içerisinde önemli bir yere sahip, eski ve köklü bir yere sahip olan sitemize sürekli veri girişi yapılmakta ve güncellenmektedir. İnternet dünyasında coğrafya adına ulaşabileceklerinizin birçoğuna sitemiz aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Ayrıca Türkiye’de coğrafyaya verilen önemin artmasına katkı sağlamak adına elinizdeki coğrafya materyallerini sitemizdeki iletişim bölümünden bize gönderebilirsiniz.
Coğrafya org ‘dan fakültelerin coğrafya bölümlerinde eğitim gören gençler, lise düzeyinde eğitim gören öğrenciler, coğrafya öğretmenleri ve coğrafyaya ilgi duyan herkes yararlanabilir. Çağı yakalayan sürekli güncellenen bir coğrafya portalı olan coğrafya org çalışmalarına hızla devam edecek ve coğrafya adına yapılabileceklerin sınırlarını her zaman zorlayacaktır.
BySiriUS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla