Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Ekim 2014, 02:17   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Yokuyok.com - Türkiye Rehberi, Firma Ekle



Yeni kurduğunuz bir firma, şirket varsa illa ki bunu tanıtmak ve herkese göstermek istersiniz. Ancak takdir edersiniz ki, herkesin bunun için harcayacak çok büyük bütçeleri olmayabilir. Bunun için firma ekle diyerek, siz bu yolda önemli bir adım atabilir ve hiçbir ücret ödemeden harika bir tanıtım yapabilirsiniz.

Aynı zamanda bunun formülü siteler için de geçerlidir. Site ekle dediğiniz zaman internette oluşturduğunuz sitenizi bir tıkla milyonlara duyurma imkanına sahip olabilirsiniz. Takdir edersiniz ki, artık sanal ortamda da büyük paralar dönüyor ve bu paraları kazanmak için akılcı yöntemlerle iyi reklamlar vermek ve bunu para harcamadan yapmak önemli bir hale geliyor.

Ücretsiz firma ekle dediğiniz zaman bu işlemleri aynı şekilde firmanız için de bedavaya getirebilirsiniz. Sadece siteler için değil, artık dışarıdaki normal işletmelerde de internetin önemi büyüdü. Artık kanunlara göre işletmelerin bir internet sitelerinin olması bile mecbur hale getirildi bildiğiniz üzere. Bu yüzden bu tarz tanıtımlar size hiçbir uğraşsız ve tasasız fayda sağlayacak ve sizi mutlu edecektir. Bütün bunların kapsamında sizlere bir firma rehberi adresi tavsiye edeceğim.

Site adresi : http://www.yokuyok.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla