Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Ekim 2014, 03:51   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart 2 Kişilik Oyunlar Oyna, En Güzel Yeni 2 Kişilik Oyunlar



Oyun oynama hevesi olan herkesin illaki birileri ile yarışa girmek istemesi de doğaldır. Çünkü tek başına anlamsızca oyun oynamak bazılarına rahatsız edici gelebilir. Böyle kişiler genellikle arkadaşlarıyla, tanıdıklarıyla, 2 kişilik oyunlar oynamayı tercih ederler. Aynı anda iki kişinin oyun oynayabildiği bu oyunlarda zaman zaman aynı takımda yer alınabildiği gibi, karşılıklı rakipte olunabilmektedir. Bu yüzden rekabet artmakta, 2 kişi arasında kıyasıya bir mücadele geçmektedir. Bu da oyun zevkini ön plana çıkartan unsurlardan biridir diyebiliriz.

2 kişi oyun oyna şeklinde yapılan aramalarda sıklıkla araba oyunları, dövüş oyunları gibi bu alana daha yatkın oyunlar tercih edilir. Herkes profesyonel yapılan oyunlara para veremiyor. O yüzden daha çok internet üzerinden online olarak oynanabilen flash oyunları tercih ediyor. Flash oyunlar daha basit yapıda olmasına rağmen birçok çocuğun veya oyun oynama hissiyatı hissedenlerin ihtiyacını karşılıyor.

Küçük hanımlar daha çok kız oyunları kategorisi altındaki 2 kişilik oyunları tercih etmektedir. Erkekler için alan biraz geniş olsa da kızlar da zaman zaman erkek oyunlarını oynamaktadır. Bir kız için erkekle rekabet etmek oldukça zordur, bu yüzden çift kişilik oyunlarda erkekler bir adım öndedir. Sizlere birçok 2 kişilik oyunu zorlanmadan ve kaliteli bir şekilde oynayabileceğiniz bir adres tavsiye edeceğim.

Site adresi : http://www.2kisilikoyunoyna.org
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla