Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Ekim 2014, 14:21   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Duvar Kaplama Paneli Modelleri



Evler artık bir "ev" olmanın çok ötesine geçtiler. 70'li 80'li 90'lı yıllara baktığımızda büyüklerimizin yaptığı evlerin şimdi nasıl birer zevksizlik abidesi olduğunu düşünüp kendi kendimize güleriz. Haklı olsak bile her devrin şartının da farklı olduğunu bilmekte yarar var.

O zaman meşhur olan apartmanlar gitti, yepyeni evler geldi. Özel tasarımlar, iç mimarlar derken (o zaman birisine "iç mimar" dense küfür sanabilirdi!) birbirinden çok farklı, görünce dudak uçuklatan evler ortaya çıktı. Artık bunlara evden çok "şaheser" adı veriyoruz.

Peki, bu evlerin güzel olmasındaki etken nedir? Birçok etken sayabiliriz ancak bir evin temelini oluşturan şey, doğal olarak her yerde göze çarpan, evin her noktasında olan şeydir. Dört tarafı duvarlarla çevrili şeye ev dediğimize göre, bunun adını "duvar" koyabiliriz.

Bu anlamda duvar kaplama panelleri gibi yenilikler geldi ve evin güzelliğine on numara beş yıldız etki yaptılar! Çeşit çeşit duvar panelleri, her evin yapısına ve ruhuna uygun olarak dizayn ediliyor.

Bu çeşitlendirmeler arasında ahşap duvar panelleri diye bir örnek verebiliriz. Gerçekten göze hoş gelen ve klasik, retro bir görüntü sanan panel örneği de ahşap duvar paneli.

Bunun yanında en çok beğenilen duvar panellerinden biri olarak taş duvar panelleri ismini de söyleyebiliriz. Özellikle dağlık yazlık bir eviniz varsa, böyle bir tercih sizin için harika olacaktır. Hele de sımsıcak bir şömine ile birleştirirseniz! Sizlere birçok duvar paneli modellerini inceleyebileceğiniz bir adres tavsiye edeceğim.

Site adresi : http://www.duvarpanellerim.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla