Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Ekim 2014, 01:49   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Telefon veya Tabletten Oynanan Oyunlar

İnternette oyun, internetin yeni modası diyebiliriz. Bu alana yönelik insanlar tarafından yoğun ve büyük bir talep var. Hatta bu taleplerin karşılanmasında büyük bir zorlanma da söz konusu denebilir.

Ancak devir hızlı değiştiği için ihtiyaçlar da hızla değişiyor. 4-5 sene önce ne olduğu bilinmeyen akıllı telefonlar, artık hayatımızın odak noktası oldular ve insanlar masaüstü, laptop bilgisayarları bırakıp işlerini tabletten, akıllı telefonlarından halletmeye başladılar. Bu yüzden mobil kullanıcılar da yapılan uygulamaların ve sitelerin mobil sitelere de uygun bir şekilde yapılmasını doğal olarak bekliyorlar.

Mobil oyunlar bu yüzden daha büyük talep görmektedir. Telefondan oynanabilen oyunlar özellikle otobüste, takside, dolmuşta, trafikte, sokakta, bir kafede sıkılan insanlar için açık havada iyi bir vakit geçirgeci görevi görür. Aynı şekilde yatmadan önce ele telefonu alıp oyun oynaya oynaya uyumak da ayrı bir keyiftir hani!

Tablet bilgisayar için oyunlar ve telefon oyunları tam da bunun için özel olarak üretilmiştir. Artık üreticiler o alana yöneldi ve normal oyunlar yerine direkt mobil kullanıcıya hitap edecek oyunlar yapıyorlar. Clash of Clans oyunu bunun en iyi örneği diyebiliriz.

Bunun dışında kendi ülkemize ait şeylerin de oyunları çıkmakta. Son zamanların popüler yarışması olan Bu Tarz Benim'in aynı isimli bir oyunu mobil uygulamalar için bulunmakta. Bu Tarz Benim oyunu diyerek siz de bu oyuna ulaşabilirsiniz. Sizlere bu doğrultuda mobilden rahatlıkla bağlanıp, keyifli dakikalar geçirebileceğiniz, birçok oyun oynayabileceğiniz bir adres tavsiye edeceğim.

Site adresi : http://www.oyungag.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla