Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Ekim 2014, 18:13   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Eskişehir Gümüş - Erkek Gümüş Yüzük



İslam'da takı, mücevher gibi şeylerden bahsedilen ayetlerde önemli birkaç noktaya değinilmiştir. Kadına altın her şekilde helal kılınmışken, erkeğe ise altın her şekilde haram kılınıyor.

Bu yüzden ülkemizde de erkeklerin altın yerine takıda gümüşü tercih ettiğini görüyoruz. Zaten dini inanç olarak İslamı benimsemeyen kişilerin bile genelde gümüşü tercih ettiğini görürüz. Çünkü gümüş, erkeğe en çok yakışan renge ve ağırlığa sahiptir.

Tabii ki en çok kullanılan ve satışının yapıldığı alanlardan birisi yüzük alanı oluyor. Gümüş yüzük bu konuda sözlenen, nişanlanan ve evlenen gençlerin tercihi oluyor. Erkek yüzük konusunda bu kadar büyük bir talep varken her bölgede de taleplere aynı hızda yetişebilmek mümkün olmayabiliyor.

İç Anadolu'nun en gelişmiş şehri olarak gösterilen Eskişehir'de de yoğun olarak takı, dolaylı olarak da gümüş takıların satıldığı yerler bulunmaktadır. Eskişehir gümüş yüzük dendiği zaman akla gerçekten kaliteli dükkanlar gelir. Eskişehir'de gümüş yüzüğe olan talep fazladır ve bu anlamda model sayısı da çeşitlilik göstermektedir.

Gümüş yüzüğün kendine has bir albenisi olduğu gün gibi ortadadır. Düz modelleri olduğu kadar artık süslü ve değişik modelleri de bolca bulunabiliyor gümüş yüzüklerin.

Yine kutsal görev için hacca, umreye giden kişilerin memlekete döndüklerinde erkek misafirleri için getirdiği takılar arasında gümüş yüzük yerini almaktadır. Uzun lafın kısası, gümüş yüzük Türkiye'de erkekler için hiçbir zaman popülaritesini kaybetmeyecek bir takı çeşididir.

Sizlere gümüş takı sektöründe bir adres önereceğim. Bu adres Ant gümüş olarak gümüş takı sektöründe 19 yıldır faaliyet göstermekte olup, Eskişehir gümüş olarak da e-ticaret anlamında 2009 dan bu yana hizmet sunmaktadır. Müşterilerine her zaman daha iyiyi en yeniyi ve en kaliteli ürünleri sunan Eskişehir Gümüş bu alanda öncü adreslerin başında gelir.

Site adresi : http://www.eskisehirgumus.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla