Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Ekim 2014, 18:49   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Süper Dekorasyon | Ev Dekorasyonu - Dekorasyon Fikirleri

İyi bir dekorasyon nasıl olmalıdır sorusu, son zamanların en popüler sorularından biri haline geldi. Dekorasyon işi artık tam anlamıyla bir profesyonelliğe döküldü ve değerli ustaların elinde nakış nakış işleniyor adeta.

Bu dekorasyon işleri arasında en çok dikkat çeken dekorasyon kategorisi ise ev dekorasyonu olmaktadır. Bir evin nasıl dekore edileceğine dair televizyonda bile programların arttığını rahatlıkla tespit edebilirsiniz. Hal böyleyken, dekorasyon örnekleri aramak isteyen insanlar televizyonlara, eğer televizyonda aradıklarını bulamazlarsa internete başvuruyorlar.

Dekorasyon fikirleri hakkındaki detaylı bilgileri, bu alanda ustalaşmış, güzel makaleler yazan ve okuyucuya anlayabileceği dilden bilgi aktarabilen kişilerden almak en güzelidir.

Yazının başında sorduğumuz "Bir evin dekorasyonu nasıl olmalıdır" sorusuna da bir cevap verelim. Bir evin dekorasyonu, kendi ruhuna uygun bir şekilde sergilenmelidir ve her ne olursa olsun, kendi konseptinin dışına çıkmamalıdır. Unutulmamalı ki, dekorasyon belli bir kalıp değildir. Belli kalıplara da bağlı değildir. Dekorasyon, karşılaştığı her farklı örneğe farklı şekilde yanıtlar sunan, çözümler arayan bir sanat dalı haline gelmiştir.

Dekorasyon hakkında fikir edinmek oldukça önemli. Özellikle eviniz için bir şeyler yapmak istiyorsanız, evin sinerjisini yakalamasını istiyorsanız dekorasyon konusunu iyi irdeleyip, uygunluğu yakalamanız gerekmektedir. Bu uygunluğu yakalayabilmeniz için sizlere ev dekorasyonu hakkında oldukça geniş içeriğe sahip, dekorasyon hakkında bilmediklerinizi ortaya çıkaran bir adres tavsiye edeceğim. Sitede özelikle yatak odası dekorasyonu bölümüne göz atmanızı tavsiye ederim

Site adresi : http://superdekorasyon.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla