Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Ekim 2014, 18:36   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart sepetto.net - keyifli alışverişin adresi



Evinizde huzurlu bir şekilde otururken alışveriş yapmak çok daha eğlenceli olmaz mıydı? Tek bir tık ile evinize kadar getirilen ürünler ve sonsuz seçim şansınız sayesinde hiç yorulmadan istediğiniz her ürünü alma imkânı sizlere kendinizi çok daha iyi hissettirecektir. Tabi bu konuda güvenli alışveriş koşullarına dikkat etmeniz ve doğru alışveriş sitesinden ihtiyaçlarınızı gidermeniz gerekmektedir.

Bu konuya dikkat edilmediğinde pek çok sorunla karşılaşmak mümkündür. Aldığınız ürünün aylar geçmesine rağmen gelmemesi ya da gönderilen kötü bir üründe para iadesinin yapılmaması gibi pek çok sıkıntı ile karşılaşmanız mümkündür. Bu yüzden online alışveriş sitesi seçerken çok daha dikkatli davranmanız gerekmektedir.

Bu konuda sizlere en iyi şekilde yardımcı olacak sepetto.net sayesinde artık bu tür sorunlar tamamen tarih olacak. Çünkü sitede yaptığınız her alışveriş kayıt altına alınıyor ve herhangi bir sebepten dolayı mağdur olmanıza engel olunuyor. Bu sayede istediğiniz her ürünü güvenle alabiliyorsunuz.

Elektronik eşyalar, beyaz eşyalar, kozmetik bakım ürünleri, müzik aletleri, takı, aksesuar gibi daha sayamadığımız birçok alanda müşterilerine sorunsuz hizmet vermekte olan Sepetto.net, ayrıca birçok ödeme seçeneğiyle büyük kolaylıklar sağlıyor. Sizde hemen üye olup, dilediğiniz ürünü kısa süre içinde kapınıza kadar getirtebilirsiniz.

Site adresi : http://www.sepetto.net
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla