Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Ekim 2014, 15:16   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart NotebookAdresi - Notebook, laptop, ucuz dizüstü bilgisayar fiyatları



Masaüstü bilgisayarların devrinin geçtiği konusunda öyle sanıyoruz ki artık herkes hem fikirdir. Elbette masaüstü bilgisayarlar, özellikle hala belli başlı işlerde oldukça mühim ve gerekli. Bunun dışında "oyun bilgisayarı" olarak tabir ettiğimiz bilgisayarlar hala masaüstü olduğunda çok daha iyi bir performans veriyor ancak laptopların pek çok konuda atağa geçip üstünlük sağladığı da gerçek. Bunda laptopların esnek yapısının etkisi de oldukça büyük.

Laptop modelleri bu açıdan kendi aralarında da önemli farklılıklar arz ediyor ve modeline göre her laptopun fiyatı da farklı oluyor. Ucuz laptop arayanlar için belli başlı tercih söz konusu markalar oluyor. Özellikle ufak tefek işlerde kullanmak, okula götürmek, internette sörf yapmak gibi ihtiyaçları olan birisi için laptop fiyatları araştırması önemli bir konu haline geliyor. Çünkü laptopu bu amaçla kullanacak biri için son model ve her özelliği tam bir laptop ihtiyacı olması gibi bir durum söz konusu olmuyor.

Laptopların tercih olarak da artık bilgisayar konusunda 1. tercih olduğunu söyleyebiliriz. Masaüstü bilgisayar kullanımı özellikle de evlerde ciddi oranda azaldı. Bunun sebebi, masaüstünün mobil koşullara elverişli olmaması ve son derece hantal kalması. Artık çeşitli yerlerde sürekli bilgisayara bağlı yaşayan birisi için laptop olmazsa olmaz oldu. Özellikle de şehir dışında okuyan bir öğrencinin masaüstü bilgisayar yerine laptop bilgisayar tercihi yapması kadar doğal bir şey olamaz!

Sizlere notebook veya laptop alışverişi yapabileceğiniz, çeşitli ödeme seçenekleri sunan, hızlı, avantajlı ve bir o kadar da kaliteli bir adres tavsiye edeceğim. Bu adres üzerinden son çıkan laptopları, laptop kampanyalarını, marka laptopları, indirimli notebookları bulabilir, rahatlıkla alışverişini yapabilirsiniz.

Site adresi : https://www.notebookadresi.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla