Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Ekim 2014, 18:14   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Ne İyi Gelir



Ne İyi Gelir

Baş ağrısı her gün pek çok insanın karşı karşıya kaldığı ve birden çok sebebi olabilen, şiddetine oluştuğu bölgeye ve sıklığına göre değerlendirilebilen bir durumdur. Peki, baş ağrısına ne iyi gelir? Bu soruya cevap olarak eğer rahatsızlık ışıktan kaynaklı ise ışıksız ortamda göz dinlendirmek olarak verilebilir. Işığın gözü yoruyor olması neticesinde özellikle de migren başlangıcı olan hastalarda baş ağrısının artmasının sebebi olarak ışık bilinmektedir. Göz kuruluğu da yapabilen bu durum çok fazla bilgisayar başında zaman geçiren bireylerde rastlanan bir durumdur.

Baş ağrısına ne iyi gelir sorusuna bir başka cevap ise eğer ağrınız baş ve alın bölgesinde yoğunlaşan bir ağrıysa nane yağı ya da içerisinde okaliptüs özü bulunan losyonlar olacaktır. Nane esansının içerisinde yer alan maddeler sayesinde gözenekler açılır ve ciltle birlikte doku nefes almaya başlar. Sonuç olarak da bir ferahlama hissi ile birlikte nane yağının ağrıyı azalttığına veya kestiğine şahit olabilirsiniz.

Ne iyi gelir konusunda bir başka cevap da anason çayı olacaktır. Bitkilerin keşfedilen yanlarından biri olan anason, tohum tanesi olarak pek çok aktar vari yerde satışa sunulmaktadır. Bu tanelerin bir tatlı kaşığı kadarı ile sıcak suyun buluşması neticesinde oluşacak çayı içmeniz durumunda baş ağrınız kesilecektir. Eğer çok aşırı şiddetli bir ağrı söz konusu se hafifletmeye yarımcı olur.

mrkalem.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla