Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Ekim 2014, 22:30   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Sporthink - 1 Tıkla, Spor Giyin...



İnternetten online olarak alışveriş yapmak, artık günümüzün en büyük kolaylıklarından birisidir. Eskiden insanlar pek fazla internetten alışveriş yapmaya güvenemiyorlardı. Fakat bu durum zamanla değişti. Özellikle kaliteli firmaların devreye girmesiyle pek çok ürün artık insanların evlerine kadar gelebilmektedir. Bu firmalardan birisi de 1995 yılında faaliyetlerine başlamış olan Doğukan Giyim’dir. Uzun yıllar Doğukan Giyim ismiyle faaliyetlerini sürdürmüş, daha sonra kurumsallaşma ve yenilenme amacıyla yeni adıyla mağazalarının adını da Sporthink olarak değiştirmiştir.

Sporthink, önemli markaların yetkili bayi görevini sürdürmekte olup, İzmir’de önemli bir konuma sahiptir. Sporthink sadece mağazalarının ismini değiştirmekle kalmayıp, ayrıca internet üzerinden adidas, nike, hummel gibi ünlü markaların ürün satışlarını gerçekleştirmekte olup, müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Markalardan bahsetmişken bunlardan en ünlü olanlarından bir tanesi de hiç şüphesiz Adidas’dır. Adidas markasına ait bütün ürünlerin bot, mont, kaban, ceket vb. satışını gerçekleştirilmektedir. Bu ürünlerin kaliteli ve orijinal bir şekilde satışı yapılmaktadır. Ürün yelpazesindeki bol çeşitlilik sayesinde müşterilerin daha fazla memnuniyeti düşünülmüştür. Üstelik hepsi bunlarla sınırlı değil. Nike, hummel, converse, new balance, jack & jones gibi markaların da ürün satışları ile internet alışveriş sektöründe geniş bir ağ yakalamıştır.

Sporthink üzerinden istediğiniz ürünün siparişini anında verebilir ve aynı gün kargo imkanlarından sizlerde yararlanabilirsiniz. Ayrıca indirimli ürünler sayesinde, birçok marka ürünü daha ucuz fiyatlara alabilme fırsatı yakalayacaksınız. Sizler de alışveriş yapmadan önce, bir tıkla Sporthink’e uğrayın.

Site adresi : https://www.sporthink.com.tr
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla