Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ekim 2014, 12:52   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Profesyonel Havadan Görüntüleme



Profesyonel Havadan Görüntüleme

Fotoğrafçılık emek isteyen bir sanattır. Çekim yapmak da aynı şekilde titizlik ister. Hava fotoğrafçılığı ve havadan görüntüleme ise bu sanatın inceliklerinin sergilendiği harikulade bir uğraştır. Havadan çekimler veya havadan çekilmiş resimler izleyenleri oldukça heyecanlandırır. Hava fotoğrafçılığı oldukça profesyonel bir iştir. Alçak ve yüksek irtifa fotoğrafçılığı olarak iki şekilde yapılır.

Belirlenen irtifada teknik ekipmanlarla doğadan en nefis fotoğraf kareleri alınarak tarihe adeta not düşülür. Fotoğraflar çok yüksek çözünürlükte olup sanatın şaheser görüntüleri olarak kayda geçer. Yükseklikte ise sizin belirleyeceğiniz sınırlar söz konusudur. İsterseniz 300 metreden ya da dilerseniz 2 metre yükseklikten de fotoğraf çekme ya da görüntü alma imkânına sahipsiniz. Fotoğraflardaki netlik ve keskinlik insanı büyülerken, havadan video çekimlerinde Full HD görüntü alabilmek mümkündür.

Havadan çekilmiş resimlere bakmanın bir bakıma uçmak duygusu ile de ilgisi var. İnsanoğlu sürekli yeryüzünden gökyüzünü merakla seyretmiştir. Uçakla seyahat belki bu yüzden bizleri heyecanlandırır. Aynı şekilde uydudan çekilmiş görüntülere de merak düzeyimiz yüksek olur.

Havadan çekilmiş resim ve videoları görmeyi seviyorsanız size harika bir site önermek istiyorum. Çok beğendiğim bu sitede hava fotoğrafçılığının en güzel örneklerini bulabilirsiniz. Önereceğim sitenin ismi flyingshotz.com 'dur. Sitede onlarca havadan fotoğraf ve video görüntüleri yer almakta. Manzara resimlerinden, otel, inşaat ve liman çekimlerine kadar birbirinden güzel enstantaneleri görebilirsiniz. Bu siteyi çok beğeneceğinizden eminim.

İletişim
Mail: [email protected]
7/24 Tel: +90 0507 5990029

flyingshotz.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla