Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Ekim 2014, 20:06   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Pratik Donanım ve Yazılım Bilgileri



Teknolojinin gelişmesi ve internet ağı sayesinde her noktadan dünya üzerinde olanlara ve ihtiyaç duyduğumuz bilgilere ulaşabilir hale geldik. Bununla birlikte de özellikle bilgisayar kullanıcılarının sayısı da artış gösterdi. Bilgisayar, donanım, yazılım ve teknoloji ile ilgili pratik bilgilerin verildiği bu, bilgisayar hataları çözümleri paylaşıldığı ve istekler doğrultusunda açıklamaların gerçekleştirildiği sitelerde açıldı.

Bu tip siteler arasında yeni açılmış olmasına rağmen kısa süre içerisinde büyük takipçi sayısına ulaşmayı başaran ve donanım bilgileri paylaşarak insanları sürekli olarak bilgilendiren Bilgisayan adında bir site açıldı. Bilgisayan yazar kadrosu ile sürekli yeni bilgiler paylaşıyor ve takipçilerine merak ettikleri konularda yardımcı olmaya devam ediyor. Yazılım, donanım ve teknolojinin dışında birçok kişinin merak ettiği oyun ve uygulamaların incelemelerini de yaparak onları bilgilendiriyor. Oyun ve uygulama incelemeleri paylaşması sebebiyle oyun severlerin takdirini kazanan Bilgisayan sitesinin kısa sürede bu kadar yükselmesindeki nedenlerden bir tanesinin de bu olduğunu söyleyebiliriz.

Bilgisayarınızda, telefonunuzda, tabletinizde herhangi bir yazılım kaynaklı veya donanımdan kaynaklanan bir hata oluştuysa bu hatanın çözümüne Bilgisayan sitesi girerek ulaşabilmeniz mümkün olacaktır. Bu yüzden internet, bilgisayar, donanım ve yazılım ile ilgili sorun çözümleri ve pratik bilgiler için Bilgisayan sitesini ziyaret edebilirsiniz.
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla