Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Ekim 2014, 22:30   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Vitrin Banko - Cam Banko - Camlı Vitrin Bankoları

Ürünlerinizi çok daha cazip bir şekilde müşteriye tanıtmak istiyorsanız, dikkat etmeniz gereken belli başlı kurallar olacaktır. Her şeyden önce ürün tanıtımında görüntü çok önemlidir. Yani müşterinin gözüne estetik gelen ürünler çok daha fazla ilgi görür. Bu nedenden ötürü ürün tanıtımında vitrin bankoları çok büyük önem taşımaktadır.

Bu malzemeler sayesinde ürünleri çok daha gösterişli bir şekilde ön plana çıkarmak mümkündür. Ayrıca vitrin bankoları sayesinde çok daha rahat bir şekilde ürünler sergilenebilir. Hangi ürünün hangi vitrinde olduğu bilinir ve buna göre zamanı geldiğinde değişim yapılır. Ayrıca gösteriş açısından çok güzel bir sunum sağlar. Bu sebepten dolayı özellikle ev aksesuar ürünlerinde vitrinlere önem verilir.

Genel olarak bir ev aksesuarı satan mağazaya gittiğinizde ürünlere vitrinlerden bakarsınız. Siz hissetmeseniz bile içten içe vitrin üzerindeki aksesuarların duruşu size daha cazip gelir. Yani o ürün normal bir rafta dursa aynı etkiyi yaratmaz. Fakat vitrin üstündeyken çok daha güzel bir etki yaratır ve müşteriyi kendine çeker.

Buna benzer bir diğer durumda şarküteri dolabı için geçerlidir. Normal raflarda duran ürünler çok fazla dikkat çekmezken, daha gösterişli üzerinde çeşitli renkler, motifler, marka reklamları olan şarküteri dolapları daha fazla dikkat çeker. Aynı şekilde ürünü daha cazip kılar. Bunlara dikkat eden işletme sahipleri de normalden çok daha fazla satış gerçekleştirebilir.

Sizlere bu konuda, her ölçekte işletmeler için vitrin banko ihtiyaçlarını projelendiren, ayrıca showroom, mağaza ve işletmelerin ihtiyaçları doğrultusunda üretim yapan, çeşitli camlı vitrin banko modelleriyle müşterilerini memnun etmeye çalışan bir adres önereceğim.

Site adresi : http://www.vitrinbanko.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla