Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Ekim 2014, 22:54   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Kozmetikte En Uygun Fiyatlar



Kozmetikte En Uygun Fiyatlar

Türkiye'nin en özel alışveriş kulübü olan Cicimarka, dünyaca ünlü seçkin moda markalarına ait giyim, ayakkabı, aksesuar, spor malzemeleri, kozmetik, teknoloji, oyuncak ve dekorasyon gibi geniş yelpazedeki ürünleri %85'e varan indirimlerle üyelerine sunuyor. Davet yoluyla üye kabul eden Cicimarka, arkadaşını davet eden ve edilen her üyenin hesabına belli miktarda para yüklüyor. Ayrıca Aldığınız her üründe cicipuan uygulaması var her ürün için tutarına oranda puan biriktirerek indirim çekine dönüştürebiliyorsunuz.

Düzenlediği kampanyalarla seçkin markaların geçici online butiklerini açarak üyelerine kaçırılmaz fırsatlar sunarak özel bir alışveriş deneyimi yaşatıyor.

Parfüm alırken fiyatına ve kalitesine çok dikkat ederim. Uygun fiyatlarla orjinal ve kaliteli parfüm bulmak inanın ki çok zor. İnternetten parfüm sipariş ettiğinizde gelecek ürünün orjinal olup olmadığını anlamak kesinlikle çok zor. Ürün elinize ulaştığında da istediğiniz kalitede değil ise iade işlemleri için uğraşıp durursunuz.

Geçenlerde kendime uzun zamandır kokusuna bayıldığım bir parfümü almaya karar verdim. İnternette gezinirken, cicimarka.com adlı bir kozmetik sitesine rastladım. Aradığım fiyatlar kesinlikle bu sitedeydi. Dünyaca ünlü markalar, bayan parfümleri, kozmetikler ne ararsam tek bir sitede bulmak artık mümkün. Hiçbir yerde böyle fiyatlar görmemiştim. Dünyaca ünlü en kaliteli markaları bu kadar uygun fiyatlarla bulmak rüya gibiydi. Parfümler dünyaca ünlü markaların orjinal testerları olarak satılıyor. Kesinlikle orjinal ve kaliteli ürünlerdir. Hem diyelim ki aldığınız bir üründen memnun kalmadınız, tester parfümlerde anında para iadenizi alabiliyorsunuz.

Erkek arkadaşım için hediye parfüm almaya karar verdim. Diğer sitelerde ve mağazalarda aradığım parfüm inanılmaz uçuk fiyatlarla satılıyordu. Ama cicimarka.com ' da erkek parfümleri inanılmaz uygun fiyatlarla satışa sunuluyor. Üstelik orjinal tester ürünler oldukları için kesinlikle çok kaliteli. Ben hemen siparişimi verdim ve anında elime ulaştı. Bundan sonra tüm kozmetik alışverişlerimi bu siteden yapacağım. Hem uygun fiyat, hem kalite hem de beğenmediğiniz ürünü anında iade etmek gibi seçenekler sunan cicimarka.com bana aradığım tüm hizmeti sundu.

Site: www.cicimarka.com

cicimarka.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla