Konu: İlahi Dinle
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Ekim 2014, 21:34   #1
nullsix
Keyifli~Üye
 
nullsix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Eylül 2011
Mesajlar: 2.458
nullsix is on a distinguished road
Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart İlahi Dinle

İlahi Dinle

Günümüz insanı farklı sıkıntılar, yoğun koşuşturmacalar arasında nefes almak, ruhunu dinlendirebilmek için farklı melodilere ihtiyaç duymaktadır. Özellikle online ilahi dinle mek ruhunuzda manevi duygularınıza hitap edebilmesinin yanında ruhunuzu da eşsiz bir dinginlik verecektir. Kullanılan melodiler her dinlediğinizde sizi farklı ufuklarda gezdirecek bunaldığınız ortamın içinde size çok hoş seraplar yaşatacaktır.

İlahiler dinle yip indirebileceğiniz sitemizde bazen Dursun Ali Erzincanlının eşsiz yorumu ile efendimizin yaşadığı gül devrinde dolaşacak bazen Mustafa Demirci'nin anlam yüklü naatları ile gül devrinin sultanına yeniden aşık olacaksınız. Abdurrahman Önül farklı yorumu ile mest olurken Mustafa Cihat ezgileri ile coşabilirsiniz. İlahiler hem melodileri hem de anlamları ile gönlünüzü ve ruhunuzu doyuracak ezgiler içermektedir. Sitemiz de online ilahiler dinleyerek bazen kendinizi bir muhasebe içinde bulabilir, bazen de gözyaşları içinde efendiler efendisine söylenen mısralarla kendinizden geçebilirsiniz. A dan Z ye bütün ilahi sanatçılarını bulabileceğiniz sitemizde bütün tarzlara hitap edebilen ezgiler bulunmaktadır. İstediğiniz sanatçıyı arayarak bulabileceğiniz gibi rastgele seçilen sanatçılara ait eserleri de dinleyebilirsiniz.

Sadece dinlemek için değil ilahi indir seçeneği ile online olmadığınız ortamlarda da istediğiniz sanatçıların en sevdiğiniz eserlerinden çalma listeleri oluşturup dinleyebilirsiniz. Böylece her alanda anında istediğiniz eserleri dinleyerek yaşadığınız ortamlardan anında kendinizi soyutlayabilirsiniz. Manevi bahçelerde dolaşabilir, gönlünüze her an efendimizin ve yüce mevlanın sevgisini ilmek ilmek işleyebilirsiniz. Sözler çoğu zaman bizi kendimize getirecek, daldığımız dünya hayatından uzaklaştıracak ve hep manevi âlemlerde gezdirecektir. Sitemizde her an istediğiniz bütün sanatçılara ait bütün eserleri bulabileceksiniz. Ve online olduğunuz her ortamda en sevdiğiniz eserleri sorunsuz dinleyebileceksiniz. Yaşadığınız bütün ortamlarda kendinize özel manevi bir atmosfer oluşturabilmek için sitemizde günün her saatinde aradığınız tüm eserleri dinleyebilir hatta indirebilirsiniz.

Web sitemiz: www.ilahidinle101.com
nullsix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla