Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Ekim 2014, 22:19   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Dövme - Dövme Malzemesi

Görünüşümüze dikkat etmemiz kendimizi çok daha iyi hissetmemizde oldukça önemlidir. Bu açıdan kendimizi daha rahat hissedeceğimiz her türlü görüntü değişikliği faydalı olacaktır. Bu açıdan son zamanlarda gençler arasında oldukça fazla tercih edilen görüntü değişikliklerinden biriside dövme ile sağlanır. Dövme çok daha havalı bir duruş için oldukça güzel bir vücut aksesuarıdır.

Dövme vücutta istenilen her yere rahatlıkla yaptırılabilmektedir. Tabi bunu yaparken uzman insanlar tarafından yapılması çok daha sağlıklı olacaktır. Ayrıca uzman kişiler dövmenizi yaparsa çok daha güzel bir görünümde elde edilecektir. Bu yüzden bu konuda kaliteli bir dövmeci ile çalışmanızın size sağlayacağı yarar oldukça fazla olacaktır.

Dövme konusunda bilgiliyseniz, kullanacağınız dövme malzemeleri de kaliteli olmak zorundadır. Yani ucuz olsun diye kötü malzeme kullanırsanız büyük sıkıntı yaşarsanız. Deri yıpranması, deri ölmesi ve çeşitli iltihap oluşumlarında kalitesiz dövme malzemelerinin etkisi oldukça fazladır. Bu yüzden bu konu hakkında bilgi sahibi olmanız ve size kaliteli malzemeleri sunan firmalarından alışveriş yapmanız çok önemlidir.

Eğer kaliteli bir firmadan malzeme alırsanız herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız. Ayrıca yaptığınız dövme çok daha güzel bir görünüme sahip olur. Bu yüzden sağlığınızı hiçbir şekilde riske atmamak adına kaliteli malzeme kullanmanız çok önemlidir. Kaliteli dövme malzemesi sayesinde hem estetik açıdan güzel bir görünüme kavuşur hem de sağlık açısından tehdit altında almazsınız. Bu sayede kendinizi çok daha iyi hissedersiniz.

Kaynaklar :

- http://dragontattoosupply.com/dovme-...lzemesi-supply

- http://dovme.org/dovme/
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla