Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Ekim 2014, 02:11   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart League of Legends Videoları



League of Legends Videoları

League of Legends oldukça merak uyandıran ve online savaş oyunu seven oyuncuların oynadığı oyunların başında gelmektedir. Oyuna yapılan sık sık güncellemeler ve yaratılan yeni herolar oyunu monotonluktan kurtarmakla birlikte oyuncular için yeni meraklar uyandıran online bir savaş oyunudur. Bizde sitemizde lol video olarak görebileceğiniz tüm videolara yer vermekteyiz. Oyuncuların kritik hamleleri, oynanan önemli oyunlar ve turnuvalar. Sitemizde bu popüler oyunla ilgili her türlü video bulunmaktadır.

Heroların tanıtımı, herolara ait ultilerin nasıl kullanıldığı ve daha birçok konuda league of legends la ilgili merak ettiklerinizin hepsine sitemiz de yer vermekteyiz. Sitemizde yer alan kategoriler başlıklı videolardan istediğiniz kategoride ki videoyu seçebilir ve izleyebilirsiniz. Taktiklerin yer aldığı videoları izleyip oyun hakkında kendinizi geliştirebilirsiniz. Ayrıca seçeceğiniz heronun tanıtımını lol video sitemizde izleyebilir ve özellikleri hakkında bilgi edinerek o heroyu nasıl kullanabileceğinizi ve oyunda nasıl daha başarılı olabileceğinizi keşfedebilirsiniz.

Oyunlarda yapılan güzel hareketleri izleyebilir ve bilgi edinebilirsiniz. Tamamen lol video izleme olanağı ile tasarlanmış sitemizde oyunla ilgili merak ettiğiniz her soruya cevap bulabilir ve oyun hakkında ipuçları elde edebilirsiniz. Oldukça fazla ilgi gören ve oynanan oyun dota yaratıcıları tarafından piyasaya sürülmüş ve yeniliklere her zaman açık olan bir oyun olarak dikkat çeken online savaş oyunudur. Bizde bu popüler oyunla ilgili bulabileceğiniz her türlü videoya sitemizde yer vermekteyiz.

Site: http://www.lolvideom.com/

lolvideom.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla