Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Ekim 2014, 17:10   #1
Seoptimizasyon
Keyifli~Üye
 
Seoptimizasyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 02 Haziran 2014
Mesajlar: 603
Seoptimizasyon is on a distinguished road
Puanlar: 5.156, Seviye: 1
Puanlar: 5.156, Seviye: 1 Puanlar: 5.156, Seviye: 1 Puanlar: 5.156, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 89%
Etkinlik: 89% Etkinlik: 89% Etkinlik: 89%
Standart Söke Haber - SokeBurada.com


Egenin incisi güzel Söke'miz ile ilgili her türlü bilgi, haber ve güncel duyuruları sizler için sokeburada.com adresinde topluyoruz. Spordan eğlenceye, firmaların ilanlarından nöbetçi eczanelere kadar Söke ile ilgili her türlü bilgiye sitemiz üzerinden büyük bir kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
Söke'nin aradığı her şeyi bulması amacı ile açmış olduğumuz sitemiz her geçen gün daha fazla Sökeli hemşerimize ulaşmayı başarırken ortak paylaşımlarda bulunmak isteyen ziyaretçilerimizin yorum bölümlerini kullanmaları yeterli olacaktır. Son dakika kategorimizde ilçemizde yaşanan en güncel ve önemli gelişmeleri duyurulurken sergileri gezmek isteyen ancak sergileri takip etmekte zorlanan ziyaretçilerimiz için ise eğlence kategorimiz üzerinden hizmet verilmektedir.
Sitemiz üzerinden Söke Haber ve duyurularının yanı sıra aynı zamanda dilerseniz ücretsiz hizmetlerimizden yararlanmak için sadece birkaç dakika içerisinde üye olarak kendi ilanlarınızı ekleme imkanınız da bulunmaktadır. Sitemize üye olan ziyaretçilerimiz istedikleri takdirde tamamen ücretsiz bir şekilde emlak ve araç ilanlarını ekleyebilmekte, diğer üyelerimiz ile mesajlaşabilmekte ve yine ücretsiz olarak eleman arama ilanı verebilmektedir. Ayrıca sitemize üye olmadan da tüm ilanları görüntüleyebilirsiniz. Gündeme dair yaşanan tüm gelişmeleri tek bir site adresi üzerinden takip etmek, sinema köşemiz ile ilçemizde gösterime girecek filmler hakkında bilgi almak ya da ilan vermek isterseniz sitemiz tek başına tüm taleplerinizi karşılayacaktır. Sizi de diğer hemşerilerimizin arasına katılmaya davet ediyor, Söke'nin sanal merkezi sokeburada.com adresine bekliyoruz.
Seoptimizasyon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla