Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Ekim 2014, 20:15   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Star Kuru Temizleme



Temizlik çok büyük önem taşımaktadır. Çünkü temiz olmadığımızda karşımızdaki kişilerden saygı göremeyiz. Bu anlamda kıyafetlerimiz dâhil kullandığımız her eşyanın temiz olması gerekir. Fakat bazı kıyafetlerimizi kendimiz ne yazık ki temizleyemeyiz. Çünkü hassastırlar ya da normal temizlik malzemeleri ile çıkmazlar. Bu yüzden kuru temizlemecilere ihtiyacımız olur. Bu konuda hizmet veren Ataköy kuru temizleme firmamız size en iyi şekilde yardımcı olacaktır.

Star Kuru Temizleme, İstanbul’un pek çok semtinde kuru temizleme hizmeti vermektedir. Bu sebepten dolayı da giderek çalışmalarını geliştirmektedir. Kuru temizleme konusunda, çok iyi bir hizmet alacağınıza emin olabilirsiniz. Sıkıntı edip, çıkmaz diye düşündüğünüz birçok lekenin, bizim ellerimizde çözüme kavuştuğunu göreceksiniz. Bu açıdan Bahçelievler kuru temizleme şubemiz dâhil olmak üzere pek çok farklı şubemiz size yardımcı olacaktır.

Zeytinburnu kuru temizleme dendiğinde de akıllara Star Kuru Temizleme gelmektedir. Hemen hemen İstanbul’un bütün semtlerinde oldukça tercih edilen kuru temizleme yerlerinden olduğumuzu söyleyebiliriz. Star Kuru Temizleme ismini gördüğünüz tüm yerlerde size en kaliteli şekilde hizmet verilecektir. Bu açıdan bize güvenebilirsiniz. Firmamız size en kaliteli hizmeti en uygun fiyatlar ile sunacaktır. Bu sayede kıyafetlerinizi çok uygun fiyatlara temizlettirebileceksiniz.

Site adresi : http://starkurutemizleme.com.tr
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla