Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Kasım 2014, 00:04   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Kaynak.co - Özgün Bilgi Kaynağı



Web dünyası oldukça geniş bilgileri içerisinde barındırmaktadır. Çünkü iyi bir web sitesi kurmak için oldukça iyi bir bilgi birikimine ihtiyaç vardır. Bu bilgilerin araştırılması da oldukça fazla zaman alır. Fakat siz hemen bu işin içine girmek istiyorsanız ve pek fazla vaktiniz yoksa bu konuda da yeni açılan ve sizlere en iyi şekilde yardımcı olacak sitemizden faydalanabilirsiniz.

Gelişmekte olan sitemizde, özellikle Wordpress üzerinden site kurmak isteyenler için Wordpress kurulumu hakkında görsel öğeler ile desteklenmiş bilgiler verilmektedir. Bu bilgileri kullanarak sitenizi en çok tercih edilen blog sistemine geçirebilir ve hızla yükselmesini sağlayabilirsiniz. Buna ek olarak gerek bilgisayarınızda gerekse de sitenizde kullanabileceğiniz flat arkaplan görüntülerine de sitemizden ulaşabilirsiniz. Bu anlamda sitemiz her geçen gün yeni bilgileri sizlere sunmaktadır.

Sitemiz ayrıca kendi sitelerinize girdiğiniz içeriklerde kullanabileceğiniz resim gibi görsel öğeleri de sizlere sunmaktadır. Grafik kategorisi altında pek çok görsel içeriğe yer verilmektedir. Bebek fotoğrafları, çocuk fotoğrafları gibi görsellere de bu kategori de yer verilmektedir. Bu sayede orijinal yüksek boyutlu resimlerden yararlanabilir, dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.

Site adresi : http://www.kaynak.co
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla