Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Kasım 2014, 00:27   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Frivlol - Ücretsiz Yüzlerce Flash Oyun



İnternetten oyun oynamanın verdiği keyif oldukça güzeldir. Yani boş zamanlarınızda güzel vakit geçirmek istediğinizde hemen küçük bir flash oyun açarak çok güzel vakit geçirebilirsiniz. Bu anlamda birçok site vardır. Fakat ne yazık ki bunlardan birçoğu güncel değildir. Yani hep eski oyunları yayınlamaktadır.

Frivlol bu konuda size en iyi hizmeti sunacak sitelerin başında gelmektedir. En güncel oyunları bulacağınız bu adreste çok keyifli oyunlara hemen başlayabilirsiniz. Ayrıca oyunlarda çok farklı tarzlarda mevcuttur. Yani bir futbol kategorisine girdiğinizde hem penaltı şutu çekeceğiniz hem de şampiyonlar liginde mücadele edeceğiniz oyunlar yer almaktadır. Kısacası sıkılmadan saatlerce oyun oynayabilirsiniz.

Flash oyun kategorilerine göz attığınızda birçok farklı oyunun olduğunu göreceksiniz. Yani bir oyundan sıkıldığınızda hemen diğer oyuna geçiş yapabilir ve maceranıza devam edebilirsiniz. Bu açıdan site oldukça iyi bir alt yapıya sahiptir ve size en iyi şekilde hizmet vermektedir. Üstelik her oyunda daha rahat oynayabilmeniz için gerekli olan tanıtımlarda mevcuttur.

Site üzerinden oynayacağınız oyunların hepsi de ücretsizdir. Bedava oyun keyfini sonuna kadar yaşayabilirsiniz. Üstelik yeni çıkan oyunları ilk olarak bu sitede oynayabilirsiniz. Bu sayede eğlenceye tam gaz devam edebilirsiniz. Ayrıca oyunları nasıl oynamanız gerektiği hakkında her oyun içerisinde ayrıca anlatımlar vardır. Bu sayede yeni oyunlara başladığınızda ne yapmanız gerektiğini hemen öğrenebilirsiniz. Bu sayede oyunlardan daha fazla keyif alabilirsiniz.

Site adresi : http://frivlol.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla