Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Kasım 2014, 03:21   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Pınar Tasarım - Web Tasarım Video Reklam Ajansı



Eğer bir site kurmak istiyorsanız ya da kendinize ait bir firmanız varsa ve bu firmayı artık herkes tarafından önemli tutulan internette de tanıtmaya karar verdiyseniz, iyi bir web tasarım ile piyasaya giriş yapmanız gerekmektedir. Aksi takdirde istediğiniz yerlere gelmeniz çok sorun olacaktır. Dolayısı ile başarıya ulaşmanızda da sıkıntı yaşayacaksınız.

Ayrıca kendinizi internet ortamında tanıtmak için iyi bir intro ihtiyacınız olacaktır. Yani sizin ne gibi bir hizmet verdiğinizi anlatan ve aynı zamanda insanların sizin sitenize girdiğinde güzel bir şekilde karşılanması amacıyla kısa bir tanıtım açılışı oldukça iyi olacaktır. Hem ilgiyi çekecek hem de oldukça güzel bir his yaratacaktır.

İlk olarak iyi bir tanıtım filmi çok daha iyi yerlere gelmenize yardımcı olacaktır. Fakat yapacağınız tanıtım filmi konusunda biraz bilgi sahibi olmanız gerekmektedir. Çünkü bu filmin hazırlanması iyi bir bilgi birikimi gerektirmektedir. Eğer bu konuda yeterince bilgili değilseniz profesyonel bir tanıtım firmasından yardım almanız çok daha iyi yerlere gelmenizde size yardımcı olacaktır.

Sizlere 5 yıldır web tasarım,seo,reklam çözümleri ve intro tanıtımları üzerine hizmet veren bir adres tavsiye edeceğim. Ayrıca bu adres, web tasarım ve diğer alanlarda uzman arkadaşları seçerek ortaya çıkabilecek en iyi sonuçları çıkarmaya karar veren bir yapıya sahip olup, müşteri memnuniyetini de ön planda tutmaktadır.

Site adresi : http://www.pinartasarimweb.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla