Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Kasım 2014, 23:55   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Arçelik Ankara Servisi

Ankara Arçelik servisi olarak pek çok beyaz eşyanızın tüm sorunları ile ilgilenmekle beraber, uzman teknik ekibimizle birlikte yaz kış demeden her türlü probleme destek olmaya çalışmaktayız.

Arızalı veya onarım gerektiren Arçelik marka beyaz eşyalarınızı Ankara Arçelik Servisi teknik ekibi sayesinde çözüme kavuşturabilirsiniz. Bilindiği gibi Arçelik Ankara servisini üstlendiğimiz bu günden beri, kişilere bu yönde hizmetler verme hususunda da hep yardımcı oluyoruz. Bulaşık makineleri, buzdolapları, çamaşır makineleri, ütüler ve beyaz eşyaya dair ne var ise! Hemen bizimle iletişime geçerek yetkili servisimizle irtibat halinde olabilir, bu yönde bilgiler alarak da tüm beyaz eşyalarınızı Arçelik Ankara servisleri üzerinden daha kullanışlı ve uzun ömürlü bir hale getirebilirsiniz.

Zorlu kış şartlarında dükkanınızda veya evinizde ısınma ihtiyacı için klimalarınızı, Arçelik Ankara klima servisi üzerinden bakımını yaptırabilir ve bu yılın kış ayını da sıcak ve konforlu bir şekilde geçirme imkanına ulaşabilirsiniz. Arçelik Ankara servisi olarak sizlere beyaz eşya konusunda her türlü imkanı sunmaktayız.

Site adresi : http://arcelikankaraservisleri.net
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla