Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Kasım 2014, 05:57   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Türkiye'nin İnteraktif Sözlüğü



Türkiye'nin İnteraktif Sözlüğü

Günlük yaşantımda ihtiyacıma gerekli olan be bilmediğim pek çok anlamları tek tek aramakta zorluk çekiyordum. Fakat arkadaşımın kullandığı ve son derece kaldığı Türkiye sözlük sitesi, anlamları bilmediğimiz pek çok kelimeleri anında çevirmekte ve bize yardımcı olmaktadır. İnteraktif sözlük içerisinde aradığınız birçok kelimeleri rahatlıkla bulabiliyorsunuz.

Arşivlerimde ihtiyacımı karşılamak için internet kullanıcılarına oldukça büyük bir yarar sağlayan bu site sayesinde artık kolaylıkla kelime taraması yapabilmekteyim. Site içerisinde herhangi bir kelimeyi yazarak nedir diye sormam ile birlikte karşılığında ki yanıt anında ekranımda belirmektedir. Ayrıca sitede talep edilen pek çok isteklerinde yer aldığı bir hizmet uygulanmaktadır. Artık sözlük ihtiyacımı rahatlıkla bu site sayesinde giderebiliyorum ve yeni kavramları anında bulabilmekteyim.

Sözlük yazarları için oldukça gerekli kelime dağarcıklarını içeren bu site ile kısa sürede kelime eksikliklerimizi gidermek çok kolaylaşmaktadır. Pek çok kayıtlı yazarların yorumlarına yön veren ekşi sözlük hizmetleri ile kısa zamanda her türlü konu hakkında bilgi sahibi olabilmemiz oldukça fazla kolaylaşmaktadır.

Uygun bulunan pek çok yazarların konu ile ilgili düşüncelerinin yer aldığı bu sitede aradığınız yeni kavramları ve bilgilere kolaylıkla erişebiliyorsunuz. Yazarların sorduğunuz sorulara yanıt verecek içeriklerini sitede yer vermesiyle artık merak edilen pek çok bilgi rahatlıkla açığa çıkarılmaktadır. Sizlerde siteden güvenli ve rahat bir şekilde istifade edebilir ve yeni bilgiler öğrenebilirsiniz.

turkiyesozluk.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla