Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Kasım 2014, 16:21   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart isimlopedi | isim buluruz mutlu olun



Türkiye’de iş olanağı gittikçe artmaktadır. Bu artış rekabeti de yanında getirmektedir. Her geçen gün farklı şirketler, fabrikalar, dükkanlar, işletmeler açılmaktadır. Fakat açılanlardan birçoğu da fazla tutunamayıp kepenk indirmektedirler. Kepenk indirmenin başlıca sebeplerinden biri de iyi bir reklam ve marka ismidir. Reklamınızı iyi bir isimle, marka olacak bir isimle duyurmanız oldukça önemlidir. Yani herkes ilerleyebilir fakat bir noktadan sonra aynı yerinde saymak pek istenmez. Herkesin dilinde dolanan güzel bir marka veya şirket ismi ile yola çıkarsanız kalıcılığı yakalamış olursunuz. Şirket isimleri ve marka isimleri konusunda isimlopedi.com sizlere yardımcı oluyor.

Ayrıca yukarıdan daha bağımsız olarak, yeni doğan bebeklerimize isim bulmada zorlanırız, fakat isimlopedi.com bunun da çözümünü buldu. Sizlere çeşitli bebek isimleri sunarak bu noktadaki sıkıntınızı da aşmanıza yardımcı oluyor.

Sistemin çalışma mantığı ise şu şekilde;

İsimlopedi.com’un anasayfasını ziyaret ederek, aradığınız isim konusuyla ilgili kategori butonuna tıklayın. Soruları cevaplayın. Ardından PAYU kredi kartı ödeme entegreli sistemimizden istediğiniz isim adeti karşılığı oluşan uygun ücret ödemenizi kolay ve güvenilir şekilde yapın ( Eft veya Havale ödemeside alınır ). Sonra bize çalışmamız için 2 veya 3 iş günü kadar müsade edin, size önerilerimizi mail adresinizden sunalım, Hepsi bu kadar basit !

isimlopedi.com olarak, cevapları sistemin otomatiğine bağlayıp anında gönderebilirdik ama biz bunu bilerek tercih etmedik. Size özel çalışmak istiyoruz. Otomatik cevap göndermek yerine ekibimiz ve sistemimizle birlikte sorulara verdiğiniz cevaplara göre sizi mutlu edebilecek isimleri sunmayı amaçlıyoruz.

Ayrıca şirketlerinize, işletmelerinize açtığınız web siteleri için slogan bulma işlemlerini de yürütmekteyiz. Birçok kategori altında isim bulmanıza yardımcı olacak isimlopedi.com bu alanda dünyada ve Türkiye’de bir ilki de beraberinde getirmiştir.

Site adresi : http://www.isimlopedi.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla