Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Kasım 2014, 18:43   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Güvenilir Tek Teknik Servis

Notebook servisi olarak tek amacımız kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla size ulaştırıp memnuniyetini kazanmaktır. Bugüne kadar hizmelterimiz ile hedeflediğimiz amaca ulaşarak en iyi servis olmak adına çalışmaktayız. Müşteri potansiyelimizi arttıracak her türlü hizmet ve kalite ile vizyonumuzu geliştirmekteyiz. Bilgisayar, Notebook konularında deneyimli ve uzman teknisyenlerimiz ile sorunlarınıza kesin ve net çözümler getirmekteyiz.
Yazılımsal ve donanımsal tüm sorunlarınızın yanında Windows sorunları, anakart arızaları, ekran kırılması, ekran kartı değişimi, işlemci arızaları, fan sorunları, ısınmaya bağlı devresel yanmalar, floras an arızaları, batarya sorunları, veri kurtarma ve yazılımsal programları yüklemek gibi ihtiyacınız olan herşeyi karşılamaktayız. Notebook servisi olarak her bilgisayarın sorununu çözebilmekteyiz.
Diğer yandan Notebook servisimiz periyodik bakımlar ile firma ve bireysel müşterilerimize hizmette kusur etmeden çalışmaktadır. Çok ekonomik olan iç bakım hizmetlerimiz bilgisayarınız ve notebooklarınızın ömrünü arttırıcı bir faktördür. Hızlı bakım ve onarım, arıza tesbiti ve onayınız ile arıza onarımını , garantili ve güvenli yapmaktayız. Enlerin servisi olmak için çalışmaktayız.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla