Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Kasım 2014, 19:33   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Notebook onarımı ve üstün hizmet kalitesi

Teknolojinin hızlı bir gelişme gösterdiği herkes tarafından bilinmektedir. Bu hızlı gelişim sayesinde insanların işlerini en aza indirecek birçok gelişmeler sunulmuştur. Bu gelişmeler arasında en çok gelişme bilgisayar sektöründe olmuştur. Bilgisayarlar yapı olarak ağır malzemelerden üretildiği için taşınması güç cihazlardır. Buna eş eğer olarak notebooklar çıkmıştır ve bu notebook onarımı da her zaman mümkündür.
Notebooklar herkes tarafından kullanılır hale geldir ve bu kadar çok kullanılmasından dolayı çok sık arıza vermektedir. Bizler profesyonel bir firma olarak sizlere notebook onarımı konusunda sınırsız hizmet sunmaktayız. Her türlü ürünlerinizin arızası en kısa zamanda giderilir. Bize ulaşabileceğiniz irtibat numaralarımız mevcuttur.
Öncelikli amaçlarımız arasında müşteri memnuniyetimiz vardır ve notebook onarımı ondan sonra gelmektedir. Bu ürünler ile ilgili yaşayabileceğiniz bütün problemleri biz gelişmiş bir firma ve üstün ekibimiz ile ürünlerinizin tamirini yapmaktayız. Gerek sizler tarafından arızası olan gereke üretici firma hatalarından kaynaklanan bütün problemleri çözmekteyiz
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla