Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Kasım 2014, 23:59   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Radyo Varyum - Türkiyenin en çok dinlenen radyosu



İnternet radyo sitelerinin gün geçtikçe artması, rekabeti ve beraberinde kalitenin artmasına da neden oldu. Günümüzde en iyi internet radyolarından birisi olan Radyo Varyum, kullanıcı yelpazesini her geçen gün artırmaktadır. Vermiş olduğu hizmetler neticesinde, günlük binlerce ziyaretçiye radyo yayını yapmaktadır. İnternetin olduğu her yerde gerek bilgisayarınızdan gerekse mobil cihazınızdan sitemizi ziyaret ederek radyo dinleyebilirsiniz. Amatör şarkılar, klasik müzikler ve dahası Radyo Varyum’da sizleri bekliyor. Dilerseniz sitemizden parça isteğinde bulunabilir, mesaj atabilirsiniz.

Yayın yapan ekibimiz, ziyaretçilerine en iyi radyo hizmeti sunmak için çalışmalarına devam etmekte ve ziyaretçi kitlesini her geçen gün artırmaktadır. Yakın gelecekte sektörde lider konuma gelmeyi hedefleyen Radyo Varyum, yaptığı yayınla beğeni toplamayı başarıyor. Sitemizi ziyaret eden kullanıcılar şarkı isteklerinde bulunabilir, sosyal medya hesaplarının linklerine ulaşabilirler.

Amatör müzisyenlere ve diğer müzisyenlere verdiğimiz değerin sonucu olarak her telden müzik çalarak, kullanıcılarımızın isteklerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Siz de internet ağınızın olduğu her yerden bizi takip ederek eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz.

Site adresi : http://www.radyovaryum.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla