Konu: Seiko saat
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Kasım 2014, 15:11   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Seiko saat

Günümüzde aksesuarların her kıyafetle kullanılmaya başlandığı bu dönemde saat en çok kullanılan aksesuarların başta gelenlerindendir. Büyük-küçük, bay-bayan herkes tarafından oldukça sık tercih edilen saatler dediğimizde birçoğumuzun aklına ilk gelecek marka Seiko Saat’ tir. Bir Japon firması olan marka 1881 yılında KintaroHattori tarafından Tokyo’da kurulmuştur. Kelimenin anlamı Japoncadaki dakika, başarı, mükemmel anlamına denk gelmektedir.
Dünyanın ilk kuvars saati Seiko Saat tarafından üretilmiştir.Üretilen bu ilk kuvars saatler neredeyse orta sınıf bir otomobil fiyatına satılıyordu. Ananta, Astron, Sportura, Velatura, Solar, Coutura ve Chronograph serilerini üreten bu markanın sitemizdeki tüm saatleri orijinal ve garantilidir.
Seiko Saat, bayan ve erkek saat modelleri, cazip fiyatları ve geniş kol saati çeşidi ile sizleri bekliyor. Siz de kaliteye ve rahatlığa önem verenlerden iseniz bu muhteşem saatleri kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Sevdikleriniz için bundan daha güzel bir hediye olamaz. Üstelik sitemizde birbirinden şık bay ve bayan saatlerini uygun fiyatlarda bulabileceksiniz. Tüm modeller için lütfen sayfamızı ziyaret edin.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla