Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Kasım 2014, 01:09   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Yurtdışı Eğitim - Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı

Yurtdışında master yapmayı ya da üniversite eğitimi almayı günlerdir, belki de aylardır düşünüyor olabilirsiniz. Yurtdışı Eğitim almaya karar verdiniz, aklınızda da birçok soru işaretleri oluşmaya başladı. Aklınızdaki soru işaretlerini ortadan kaldırmak amacıyla ilk olarak yapmanız gereken hangi konuda eğitim almak istediğiniz olacaktır. Ne istediğini bilen bir bireyseniz sorun yok. Birtakım kararsızlıklar yaşayabilirsiniz seçim konusunda. Bu noktada yapmanız gereken ise; hangi konularda eğitim almak istediğinizin listesini çıkarın ve tek tek bu konuları neden okumak istediğinizi, planlarınızı nasıl etkileyeceğini ve ne gibi kariyerleri hedeflediğinizi yanıtlayın. İnternet üzerinden alacağınız eğitimle ilgili ders programlarına da mutlaka bakın. İstekli olun. Bunların tamamı sizin istediğiniz, sevdiğiniz bölüme ulaşmanıza yardımcı olacaktır.

Ne okuyacağınıza karar verdiniz, peki hangi ülkede eğitim almak istiyorsunuz? Birkaç üniversiteye başvurmak mümkün, ancak tek bir ülke üzerine gitmek bu noktada en mantıklı seçimdir. Gitmek istediğiniz ülkeyi seçerken bazı kriterleri göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Bunlardan biri de uzaklık. Yolculuğun uzun olması sizde bıkkınlık yaratabilir. Örneğin Avusturalya’ya uçak ile 28 saat gitmek yerine İngiltere’ye 3 saatte gidebilirsiniz.

Türkiye ile aynı ya da yakın iklime sahip olan ülkeleri tercih etmeniz de oldukça önemlidir. Yıllardır yaşadığınız Türkiye’deki iklime yakın bir iklime sahip ülkede okuma sizin daha kolay adapte olmanızı sağlayacaktır. Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı ve Yurtdışı Eğitim hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız; taksitleyurtdisiegitim.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Site adresi : http://www.taksitleyurtdisiegitim.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla