Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Kasım 2014, 04:58   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart 3D Kuyumcu - Türkiye'nin İlk Online 3D Kuyumcusu



Giyim oldukça önemlidir ve bu konuda takılar ön plana çıkmaktadır. Çünkü takılar bir kıyafetin çok daha şık olmasını sağlamaktadır. Fakat hep aynı model tasarımı bir zaman sonra modasını kaybetmektedir ve çok güzel durmamaktadır. Bu sebepten dolayı bu konuda sitemiz sizlere en kaliteli hizmeti sunarak kendi takı tasarımlarınızı yapmanıza yardımcı olmaktadır.

Sitemizin kuyumcu sistemine giriş yaptığınızda öncelikle bir model siparişi verirsiniz. Daha sonra sistem size bir adet tasarım gönderir. Gelen tasarıma göz atarsınız ve bu sayede çok daha rahat bir şekilde değişikliklerinizi yaparsınız. Değişiklikler yapıldıktan sonra da siparişinizi tamamlarsınız. Daha sonra size 3 gün içerisinde belirlediğiniz kuyumcu tasarımı elinizde olur.

Bunlara ek olarak sitemizde dekoratif olarak kullanabileceğiniz aksesuar tasarımları da mevcuttur. Örneğin mum tasarımı yapabilir ve bunları hemen sipariş ederek evinize kadar getirtebilirsiniz. Bu anlamda sitemiz size en iyi şekilde hizmet verecektir. Ayrıca fiyatlarda alacağınız normal bir takı ya da aksesuara göre çok daha uygun fiyatlı olacaktır.

Türkiye’nin İlk Online 3D Kuyumcusu olan kuruluşumuzun amacı Kuyumculuk Sektörüne en iyi şekilde hizmet vermektir. Model tasarımının önemini göz önüne alarak kullanıcılarımıza maksimum özelleştirilebilirlik özelliğini sunuyoruz. Sunduğumuz hizmet karşılığında müşteri memnuniyetini kazanmak kuruluşumuzun en büyük amacıdır. Uzman ekibimiz, örnek ile başlayıp ürünün bitmiş haline varıncaya kadar, tüm hizmetleri, son zamanların en yeni ve en merak edilen 3D Printing teknolojisi ile entegre bir biçimde sunmaktadır. Portfolyo için tıklayınız.

Site adresi : http://www.3dkuyumcu.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla