Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Kasım 2014, 18:50   #1
yasemincin3434
Keyifli~Üye
 
yasemincin3434 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Ekim 2014
Mesajlar: 9
yasemincin3434 is on a distinguished road
Puanlar: 257, Seviye: 1
Puanlar: 257, Seviye: 1 Puanlar: 257, Seviye: 1 Puanlar: 257, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 57%
Etkinlik: 57% Etkinlik: 57% Etkinlik: 57%
Standart Epson Mürekkep ve Kalite

Yazıcı ve fotokopi makinanızın tonerini servis ya da bilgisayar firması çağırmadan kendiniz mi doldurmak veya değiştirmek istiyorsunuz? Bunun için yapacağınız ilk şey sitemizi ziyaret etmeniz olacaktır.
Sitemiz, yazıcı ve fotokopi makinanızda toner dolumunu ya da değişimini kendiniz yapmak istiyorsanız sizin en yakın iş ortağınız olmaya hazırdır. Sitemiz onlarca sahip olduğu farklı tür yazıcı ve fotokopi makinasına uygun toner tozu ile yanınızdadır. Sitemize giriyorsunuz ve yazıcınız ya da fotokopi makinanızın markasına uygun toner tozunu sipariş ediyorsunuz. Bundan sonrası iş size kalmış. Sonuçta size daha az maliyet getirecek olan toner dolumunuzu ya da değişimini yapıyorsunuz.
Sitemiz toner tozu çeşitleri yanında yazıcılarınızın türüne uygun yazıcı mürekkeplerini de siz müşterilerimizin tercihine sunmaktadır. Epson Mürekkep türleri ve onlarca farklı tür ile kalitenin birleştiği adres olarak yazıcı mürekkep problemlerinizi de çözmeye talibiz.
Yazıcınızın mürekkebi veya toneri bitti dolması gerekli, fotokopi makinenizin toneri bitti değişmesi gerekiyor umutsuzluğa düşmenize ve panik yapmanıza gerek yok. Kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri ile SARFET/OCP TÜRKİYE sitemiz bir tık kadar yakınınızda.
yasemincin3434 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla