Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Kasım 2014, 22:42   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Malta Dil Okulu - Malta Dil Okulları Ücretleri

İngilizce eğitimini en iyi şekilde alabileceğiniz ülkelerden biriside Malta’dır. Malta hem güzel bir tatil yöresidir hem de eğitim açısından oldukça iyi seviyededir. Ülkede pek çok dil okulu bulunmaktadır ve hepsinin kendisine özgü kaliteli özellikleri bulunmaktadır. Burada dil eğitimi almak için yapmanız gereken tek şey kayıt olmanızdır.

Malta dil okulu kayıtları her dönem yapılabilmektedir. Yani yaz okulları, akademik okullar, kısa süreli kurslar ve benzeri pek çok imkân bulunmaktadır. Bunlardan işinize yarayacak olanı seçerek çok iyi bir şekilde İngilizceyi öğrenebilirsiniz. Ayrıca günlük hayatınızda da İngilizceyi kullanabileceğiniz bir ülke olduğu için öğrendiğiniz bilgileri pekiştirme ve pratikte kullanma imkânınızda olacaktır. Bu sayede İngilizceyi sağlam temeller atarak öğrenebilirsiniz.

Güneşli ve güzel bir doğaya sahip olan ülkeler öğrenciler tarafından daha çok tercih edilmektedir. Bu anlamda Malta öğrencilerin favorileri arasında yer almaktadır. Malta her mevsimde ayrı bir güzelliği içerisinde barındıran bir ülkedir. Ülkede soğuk rüzgârlar, kar, sis gibi doğal olaylara hiç rastlanılmaz. Yani ülke sürekli sıcaktır. Ülkede sadece yağışlar olmaktadır. Yağışların en sık olduğu dönemler ise Eylül’den Nisan’a kadar olan evredir. Yani Malta’da dil eğitimi almak isteyen öğrenciler istedikleri tarihlerde Malta’ya gelebilirler.

Ayrıca Malta dil okulu ücretleri de oldukça uygundur. Yani bütçe açısından sizi sarsmaz. Birçok ülkedeki dil okullarında kampanyalar ve fırsatlar olmamasına karşın Malta dil okullarında indirimler ve fırsatlar yer almaktadır. Dolayısı ile birçok öğrencinin dil eğitimi için Malta oldukça iyi bir tercihtir.

Site adresi : http://www.maltaegitimrehberi.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla