Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Kasım 2014, 00:23   #1
wanted21
Keyifli~Üye
 
wanted21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 01 Haziran 2014
Mesajlar: 17
wanted21 is on a distinguished road
Puanlar: 576, Seviye: 1
Puanlar: 576, Seviye: 1 Puanlar: 576, Seviye: 1 Puanlar: 576, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 14%
Etkinlik: 14% Etkinlik: 14% Etkinlik: 14%
Standart Ezra Dizisi Fan Sitesi

Gün geçtikçe yeni bir dizi ekranlar giriyor bazılari yaptıkları başarılı oyunculuk ve arka plan ekibi olan senarist yönetmen ve ekibi ile diziler türk halkının beğenisine sunuluyor. Reytink rekorlari alıp başını gidiyor ama bazi diziler de ne yapsalar olmuyor. Yeni dizimiz ezra sizce reytink mağduru olacak mı? acaba nasıl bir senaryo bekliyor bizi bekleyiğ göreceğiz

Senaryosunu Tayfun Güneyer'in kaleme aldığı polisiye aşk dizisi Ezra'nın kanalı belli oldu. Başrolleridne Yusuf Çim ve Rüveyda Öksüz'ün yer aldığı Aralık ayında ekranlara gelecek Ezra dizisinin kanalı Show TV oldu.


Dizinin başrol oyuncuları Rüveyda Öksüz ve Yusuf Çim olacak. İsrail'in Filistin'de Gazze halkına yaptığı zulümün işleneceği dizinin başrol oyuncusu Rüveyda Öksüz 2013 yılında düzenlenen güzellik yarışmasında 3. olarak kendini bizlere tanıttı. Dizinin bir diğer başrol oyuncusu olan Yusuf Çim ise 2011 yılında düzenlenen best model yarışmasında 3. oldu ve aynı zamanda şarkıcıdır. Ezra dizisinin hangi kanalda ve ne zaman başlayacağı ile ilgili net bir bilgi bulunmazken dizinin hala yapım sürecinde olduğu belirtiliyor. Bu nedenle Ezra Dizisi Fragmanı hala bulunmamakta. Ancak dizi hakkındaki bilgiler elimize ulaştıkça yazıyı güncelliyor olacağız.

Dizi ile ilgili Bilgi http://www.ezradizisi.com
wanted21 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla