Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Kasım 2014, 17:07   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Netbulx - Moda Haberleri, Magazin, Resim Galeri

Herkesin zevkleri ve hobileri farklıdır. Kimisi ünlüleri takip etmeyi severken kimisi daha çok modadan hoşlanır. Bu yüzden herkese hitap etmeyi amaç edinmiş ve magazinde en kaliteli haberleri sizlere ulaştıran sitemizde aradığınız pek çok bilgiyi bulabilirsiniz. Bu açıdan sitemizde özellikle moda haberleri açısından oldukça değerli bilgiler yer almaktadır.

Ayrıca sitemizde yer alan galeriler sayesinde öğrenmek istediklerinize görsel olarak göz atma şansınız da bulunmaktadır. Bu sayede çok daha keyifli bir şekilde vakit geçirmeniz sağlanmaktadır. Resim galeri bölümümüze her gün yeni içerikler eklenmektedir ve size çok daha yeni bilgiler sunulmaktadır. Kısacası sitemizi takip ettiğinizde öğrenmek istediğiniz pek çok magazin haberi hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

En sevdiğiniz ünlüler nerede ve ne yapıyor, bu sene hangi kıyafetler ön plana çıktı, hangi dizi daha fazla reyting alıyor ya da hangi sanatçı nerede konser veriyor… Daha bunun gibi pek çok bilgiyi sitemizde bulmanız mümkündür. Bu açıdan sizlere en doğru kaynaklardan en kaliteli magazin haberleri sunulmaktadır.

Site adresi : http://www.netbulx.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla